Barn och familj

Jesus sa: "Låt barnen komma till mig och hindra dem inte. Guds rike tillhör sådana som de." Församlingens barnverksamhet är riktat till alla barn i Perstorps kommun. För aktuell info, håll koll på vår Facebook-sida och kalender.

Sångfåglarna

Vår roliga barnkör för barn i F–åk1

TGIT

Något av det viktigaste vi kan ge våra barn är vår tid på barnens villkor! För de små barnen finns tryggheten i att föräldrar eller annan närstående vuxen följer med till THANK GOD IT´S TUESDAY! Som är för dig som är föräldraledig med barn 0-3 år. Här träffas vi för att dela glädje, erfarenheter, leka, pyssla, dansa och fika samt avslutar dagen med sångstund. Vi träffas tisdagar 10-12 på prästgården. Ingen föränmälan behövs frågor och funderingar, ring Valeska Holmgren 0435-349 60
Välkomna .

After school

Ett barn sträcker upp händerna mot himlen. Solen lyser igenom fingrarna.
Foto: Linda Mickelsson /Ikon

After school  är för dig som går i årskurs 4-6!

Här är samlingspunkten med musik, pyssel och annat kul. Vi ses kl 15.00–1700. Kl 17 går vi över till Barnens katedral och firar en härlig gudstjänst tillsammans.

Har du frågor, ring Valeska Holmgren 0435-349 60.

För datum och tider - se vår Facebooksida och kalender.

Barnens katedral

Vår härliga samlingspunkt med barnen i centrum. Korvgrillning efter gudstjänsten! För datum och tider - håll utkik på Facebook och vår kalender.