Meditation

Alla Helgona kyrka, måndagar. Introduktionen börjar klockan 18.30 och passet klockan 19. Ingen föranmälan.

Meditationen är en väg till att på djupet acceptera sig själv och sin livssituation. Det kan vara en mycket vilsam erfarenhet, som också är att vara i Guds närvaro. Djupast sett är meditationen en övning att vara i kärleken.

Du stillar ditt sinne, skapar ett inre lugn och utvecklar en förmåga att lättare hantera dina tankar och känslor.

Vi sitter 20 minuter i två pass, framme i kyrkans kor, när vi mediterar. Mellan passen går vi en stilla meditativ gång då vi bevarar stillheten och tystnaden.

I sin helhet tar meditationen cirka 50 minuter.

För aktuell information under terminen - se kalendariet här nedanför.

Anne  Bjurström

Anne Bjurström