Nosaby församling

Välkommen till Nosaby församling! Det finns många tillfällen att mötas här. Vi har gudstjänster och aktiviteter - något för alla åldrar. Titta i kalendern längre ner på denna sida, i vårt församlingsblad Spiran och i Kristianstadsbladets predikoturer för att få veta mer.

På gång i Nosaby församling

Läs mer om vad som händer i våra kyrkor och församlingshem

Gå till kalendern
Vissa gravar på våra kyrkogårdar saknar gravrättsinnehavare.

Vi söker gravrättsinnehavare

Vissa gravar på våra kyrkogårdar saknar gravrättsinnehavare.

TAXI ALLIANS 044-246 246
ÅHUS TAXI 044-240 009 (om du har rullstol)

Ta kyrktaxi till oss!

Som församlingsbo kan du ta taxi till våra gudstjänster. Uppge "kyrkskjuts" när du beställer, så skickas räkningen till oss. TAXI ALLIANS 044-246 246 ÅHUS TAXI 044-240 009 (om du har rullstol)