Nosaby församling

Välkommen till Nosaby församling! Det finns många tillfällen att mötas här. Vi har gudstjänster och aktiviteter - något för alla åldrar. Följ oss på våra sociala medier, titta i kalendern, församlingsbladet Spiran eller i Kristianstadsbladets predikoturer för att få veta mer.

På gång i Nosaby församling

Läs mer om vad som händer i våra kyrkor och församlingshem

Gå till kalendern

Besök oss under allhelgona!

Tänd ett ljus på en väns eller släktings grav. Eller bara promenera bland gravarna och förundras över det vackra.
Vi kommer även i år att ha vårt uppskattade kyrkogårdskaffe i Allhelgonatid där man kan komma in och äta en smörgås, dricka en kopp kaffe och umgås. Kyrkorna kommer även att vara öppna under dessa tider för de som vill gå in och värma sig, sitta en stund i stillhet eller bara tända ett ljus.

Tänd ett digitalt ljus

Om du inte vill eller har möjlighet att ta dig till en kyrkogård, kan du tända ett digitalt ljus på Svenska kyrkans bönewebb. Där kan du också skriva en bön.

Församlingsbladet Spiran ges ut fyra gånger om året. Du hittar dem här.

Läs vårt församlingsblad Spiran!

Församlingsbladet Spiran ges ut fyra gånger om året. Du hittar dem här.

TAXI ALLIANS 044-246 246
ÅHUS TAXI 044-240 009 (om du har rullstol)

Ta kyrktaxi till oss!

Som församlingsbo kan du ta taxi till våra gudstjänster. Uppge "kyrkskjuts" när du beställer, så skickas räkningen till oss. TAXI ALLIANS 044-246 246 ÅHUS TAXI 044-240 009 (om du har rullstol)