Nosaby församling

Välkommen till Nosaby församling! Det finns många tillfällen att mötas här. Vi har gudstjänster och olika aktiviteter - något för alla åldrar. Följ oss på våra sociala medier, titta i kalendern, församlingsbladet Spiran eller i Kristianstadsbladets predikoturer för att få veta mer.

Händer i Veckan

Välkommen att fira gudstjänst i Österslöv

På söndag den 14:e firar vi gudstjänst i Österslöv kyrka kl 10.00. Varmt välkommen.

Musik i Sommarkväll

Under fyra söndagskvällar i augusti får vi lyssna till olika musikinslag i Råbelöfs vackra kapell. På söndag får vi lyssna på Jazzå Gospel! Varmt välkommen!

Kontakta oss

Här hittar du kontaktuppgifter till oss som arbetar i församlingen och våra öppettider!

Kalendern och på gång!

Här hittar du vår kalender och vad som händer i församlingen och våra kyrkor!

Församlingstidningen Spiran

Församlingstidningen Spiran delas ut till alla hushåll i församlingen fyra gånger om året. Här kan du läsa den online!

Nödrop för Ukraina

Stöd de som drabbats av kriget.

Ge en gåva

Behov av samtal?

Behöver du någon att tala med? Ring oss!

Klicka här

Gudstjänst

Läs mer om gudstjänst, kyrkoåret, söndagens tema, text mm samt om andras tankar kring helgen.

Några unga kvinnor sitter och fikar utomhus.

Du behövs

Kom som du är. För att dela din historia, för att du saknas när du inte är här, för att du är unik. Här finns många möjligheter. Du kan bli volontär i din församling eller åka på utbyte. Du kan också ge en gåva. Och du - välkommen som medlem i Svenska kyrkan om du inte redan är det. För Gud älskar dig gränslöst.

Vi finns på Facebook och Instagram!

Följ oss via våra sociala medier för att se vad som händer i församlingen

Dataskyddsförordningen-GDPR i Nosaby församling

Din personliga integritet är viktig för oss och därför vill vi informera om var dina personuppgifter hämtas ifrån, hur vi använder dem och vilka rättigheter du har

Vi har tre hjärtstartare i församlingen

Nosaby församlingsgård, Fjälkestads kyrka, Österslövs kyrka.

Bebis leker med bubblor på aktivitet i kyrkan för föräldrar och barn.

Medlemskap

I Svenska kyrkan finns det plats för dig som tror – eller tvivlar. För dig som längtar efter rättvisa och en bättre värld, som vill sjunga i kör eller ha gemenskap.