Barnverksamheten

Välkommen till våra barnverksamheter i Nosaby församling!

I Nosaby församling erbjuder vi träffpunkter för familjer med barn i olika åldrar i vår öppna verksamhet samt babyrytmik för de minsta.

Öppen verksamhet -drop in

Här träffas barn i alla åldrar, från noll år och uppåt. Hos oss får barn och vuxna chans att knyta nya kontakter i en varm och öppen miljö. Sång, aktiviteter av olika slag, lek och gemenskap står i centrum. Ingen föranmälan krävs!

Fika erbjuds för en billig peng, Tillgång till mikrovågsugn och möjlighet att ta med egen mat till de små finns också.

Under vecka 44 är det uppehåll i barnverksamheten samt babyrytmiken på grund av lov i skolorna. Välkomna åter vecka 45!

Vi träffas i barnlokalen i Nosaby församlingsgård

• Måndagar kl. 9.00-11.30
  • Onsdagar kl. 13.00-15.30

Terminsstart den 28 augusti 2019

babyrytmik -anmälan krävs

För barn mellan 0-1 år. Vi sjunger sånger och leker med rim och ramsor, fikar och har det roligt och trevligt tillsammans. Vi träffas i Nosaby församlingsgårds barnlokaler.
OBS! begränsat antal platser! Anmälan sker till Natalia Strömberg:
Telnr: 044-19 09 79 eller 044-19 09 79
E-post: natalia.stromberg@svenskakyrkan.se

Vi träffas i barnlokalen i Nosaby församlingsgård

• Onsdagar kl. 9.00-11.00

Terminsstart den 4 september 2019

Vi ser fram emot att du kommer - Hjärtligt välkommen till oss!
Natalia & Andrine