Barnverksamheten

Välkommen till våra barnverksamheter i Nosaby församling!

Nya råd från region skåne

Med anledning av de nya restriktonerna från regeringen kommer vi anpassa våra verksamheter för att undvika att bidra till smittspridningen.

Barnverksamheten anpassar sina verksamheter men ordinarie babyrytmik och öppna verksamheten är inställda tillsvidare.

Kontakta verksamhetsansvariga eller expeditionen om ni har några frågor.

I Nosaby församling erbjuder vi träffpunkter för familjer med barn i olika åldrar i vår öppna verksamhet samt babyrytmik för de minsta.

Öppen verksamhet -drop in

Här träffas barn i alla åldrar, från noll år och uppåt. Hos oss får barn och vuxna chans att knyta nya kontakter i en varm och öppen miljö. Sång, aktiviteter av olika slag, lek och gemenskap står i centrum. Ingen föranmälan krävs!

Fika erbjuds för en billig peng, Tillgång till mikrovågsugn och möjlighet att ta med egen mat till de små finns också.

Vi träffas i barnlokalen i Nosaby församlingsgård

• Måndagar kl. 9.00-11.30
  • Onsdagar kl. 13.00-15.30

Terminsstart den 31 augusti 2020

babyrytmik -anmälan krävs

För barn mellan 0-1 år. Vi sjunger sånger och leker med rim och ramsor, fikar och har det roligt och trevligt tillsammans. Vi träffas i Nosaby församlingsgårds barnlokaler.
OBS! begränsat antal platser! Anmälan sker till Natalia Strömberg:
Telnr: 044-19 09 79 eller 044-19 09 79
E-post: natalia.stromberg@svenskakyrkan.se

Vi träffas i barnlokalen i Nosaby församlingsgård

• Onsdagar kl. 9.00-11.00

Terminsstart den 2 september 2020

OBS!

På grund av COVID-19 kommer vi i höst att ha våra barnverksamhetsträffar och babyrytmikträffar i trädgården utanför barnverksamhetens lokaler.

Vi ser fram emot att du kommer - Hjärtligt välkommen till oss!
Natalia & Andrine