Barnverksamheten

Välkomna till vår barnverksamhet på måndagar och onsdagar i Församlingsgården Nosaby.

I Nosaby församling erbjuder vi träffpunkter för familjer med barn i olika åldrar i vår öppna verksamhet samt babyrytmik för de minsta.

Hos oss får barn och vuxna chans att knyta nya kontakter i en varm och öppen miljö. Sång, aktiviteter av olika slag, lek och gemenskap står i centrum.

Fika erbjuds för en billig peng, Tillgång till mikrovågsugn och möjlighet att ta med egen mat till de små finns också.

Detta händer i barnverksamheten våren 2019

Under vecka 8 och vecka 16 är det uppehåll i barnverksamheten samt babyrytmiken på grund av lov i skolorna. Välkomna åter vecka 9 och vecka 17!

Vi startar vårterminen måndagen den 14 januari med öppen verksamhet.

Babyrytmiken startar onsdagen den 16 januari.
Glöm ej anmäla dig till babyrytmiken! Begränsat antal platser.

Öppen verksamhet i Nosaby församlingsgård

Måndagar kl. 9.00 - 11.30
Onsdagar kl. 13.00 - 15.30

Babyrytmik i Nosaby församlingsgård (Föranmälan krävs)

Onsdagar kl. 9.00 - 11.00.  Begränsat antal platser.

Familjegudstjänster och andra aktiviteter

• Familjegudstjänst med julgransplundring söndagen den 13/1 kl 11.00 i Nosaby kyrka. Barnkören deltar. Kyrkmingel.
  • Familjegudstjänst söndagen den 14/4 kl 11.00 i Nosaby kyrka. Aktiviteter efteråt.

Terminsavslutning

Vi avslutar terminen den 22/5.

Vi ser fram emot att du kommer - Hjärtligt välkommen till oss!
Natalia & Andrine

Natalia Strömberg