S:t Matteus församling Besöksadress: Västmannagatan 92, 11343 STOCKHOLM Postadress: Box 23070, 10435 STOCKHOLM Telefon: +46(8)55521800 E-post till S:t Matteus församling

Vigsel i S:t Matteus

Störst av allt är kärleken! Välkomna att gifta er i S:t Matteus

I S:t Matteus församling är det högt i tak. Därför ryms också olika sätt att tänka. Med anledning av artikeln i Mitt i Vasastan vill vi förtydliga vår hållning i S:t Matteus församling, att alla par som önskar gifta sig i församlingen är varmt välkomna att vigas hos oss.

Vigselgudstjänstens högtidlighet, glädje och allvar vill vara ett stöd när vardagen gör sig påmind. Under vigseln ber vi att kärleken alltid ska få finnas mellan er i era liv. Gud är kärlek och all kärlek har sitt ursprung i Gud.

Även ni som gift er borgerligt eller ingått partnerskap är välkomna till kyrkan för att få välsignelse och förbön. För de par där minst en person är medlem i Svenska kyrkan är vigseln kostnadsfri. I god tid före vigseln kommer prästen att kontakta er för att tillsammans med er planera er stora dag. Glöm inte hindersprövningen, som ni enkelt beställer hos Skatteverket.
Vill ni boka er vigsel, ring tel 08-555 218 00.
Vill ni prata med en präst innan ni bokar, ring vår präst Erika Nyman, tel 08-555 218 14.