Other languages with Google Translate

Maria Magdalena församling Besöksadress: Sankt Paulsgatan 10, 11846 Stockholm Postadress: BOX 15010, 10465 STOCKHOLM Telefon:+46(8)4622940 E-post till Maria Magdalena församling

Högstadiekör

I vår Högstadiekör, som är öppen får både killar och tjejer, utvecklar vi stämsången. Vi arbetar med att få en fin, gemensam körklang.

Högstadiekören är en ungdomskör för både killar och tjejer i ÅK 7-9. Här arbetar vi vidare med att hitta en fin, gemensam körklang. I Högstadiekör utvecklar vi stämsången och sjunger mestadels trestämmigt, då oftast S A T. Här fokuserar vi också på att utveckla ungdomarnas röster, intonation och gehör, både individuellt och som kör genom sångövningar av olika slag.

Vår tonvikt ligger vid gospel, pop och visa, samt en och annan klassisk körsång. Ingen provsjungning krävs.

Högstadiekören sjunger på mässor och konserter – både egna konserter och tillsammans med församlingens andra barn- och ungdomskörer.

Anmälan sker via e-post till körledare Linda Börjesson

Linda Börjesson