Högstadiekör

En kör för ÅK 7-9 på onsdagar kl 17.15-18.15  i körsalen på Kvarngatan 1. Före övningen finns ett enkelt fika.

I vår högstadiekör, som är öppen för både killar och tjejer, utvecklar vi stämsången. Vi arbetar med att få en fin, gemensam körklang. Vi utvecklar rösterna, både individuellt och som kör, genom div sångövningar.

Vår tonvikt ligger vid gospel, pop och visa, samt en och annan klassisk körsång.

Vi sjunger på gudstjänster och konserter – både egna konserter och i stor kör, tillsammans med kyrkans andra barn- och ungdomskörer.

Ledare:

Linda Börjesson 08-462 29 62