Other languages with Google Translate

Maria Magdalena församling Besöksadress: Sankt Paulsgatan 10, 11846 Stockholm Postadress: BOX 15010, 10465 STOCKHOLM Telefon:+46(8)4622940 E-post till Maria Magdalena församling

Biljetter till konserter

Här hittar du information om hur du köper biljetter till de konserter som vi har inträde till.

Biljetter till konserter

Förköp av biljetter sker på följande webbadress. Du behöver ha tillgång till ett betalkort, en skrivare eller en smart telefon för att kunna använda denna tjänst. Det går även att köpa biljetter kontant vid inträde till konserten.

Om du inte har möjlighet att köpa biljetter enligt ovan kan du göra det kontant eller med swish i S:ta Maria Magdalena kyrka på bestämda datum, dessa meddelas här i god tid före konserten. Observera att det går att köpa biljetter kontant eller med swish även på konsertdagen och att platserna är onumrerarade.

För frågor angående biljetter kontakta bjorn.wann@svenskakyrkan.se 08-462 29 45.

Se konsertprogrammet här.