Other languages with Google Translate

Maria Magdalena församling Besöksadress: Sankt Paulsgatan 10, 11846 Stockholm Postadress: BOX 15010, 10465 STOCKHOLM Telefon:+46(8)4622940 E-post till Maria Magdalena församling

Barnkörer

Körer för barn i åk 1-6. Körerna sjunger på gudstjänst för Små och Stora, gör vårkonserter, Adventskonsert samt Lucia eller julspel.

Mariakören, tisdagar

Detta är en kör för flickor och pojkar i ÅK 1 till 3. Vi sjunger allt ifrån pop till klassiskt och jobbar mycket med att utveckla barnens röster. I denna kör arbetar vi aktivt med att hitta en fin unison klang. Texterna vilar oftast på en kristen grund. Dans och rörelse är en viktig del och vi gör ibland enkla körkoreografier. Ingen provsjungning.

Vi sjunger regelbundet på våra familjemässor, "mässa med Små och Stora", men gör också en större konsert/termin. Vi har gjort konserter med bl a Jojje Wadenius och Georg Riedel. Vissa år blir det körläger, Lucia eller Julspel. Varje år gör vi en Adventskonsert.

Vi övar på tisdagar mellan 16.15 och 17.00 i körsalen på Kvarngatan 1. Före övningen finns ett enkelt fika.

Mariakören, onsdagar

Vi övar på onsdagar kl 17.15-18  i körsalen på Kvarngatan 1. I övrigt samma innehåll som Mariakören tisdagar.

Magdalenakören

Detta är en kör för ÅK 4 till 6 för både tjejer och killar. Vi övar på onsdagar mellan 16.15 till 17.00 i körsalen på Kvarngatan 1. Före övningen finns ett enkelt fika. Vi sjunger allt ifrån pop till klassiskt, jobbar mycket med att utveckla barnens röster och hitta en fin körklang. I Magdalenakören börjar vi med att sjunga tvåstämmigt. Texterna vilar oftast på en kristen grund. Dans och rörelse är en viktig del och vi gör ibland enkla körkoreografier. Ingen provsjungning.

Anmälan till barnkörerna

För närvarande har vi kö till våra barnkörer. Ställ ditt barn i kö genom att klicka på länken nedan. (Ni som redan anmält ert barn via mail behåller er plats i kön.)

Från och med höstterminen 2018 tar vi endast in barn från årskurs 1 (inte förskoleklass).

Anmälan sker genom att skicka e-post till Linda Börjesson (se nedan) med följande uppgifter:

• Barnets namn
  • Barnets fullständiga personnummer