Other languages with Google Translate

Maria Magdalena församling Besöksadress: Sankt Paulsgatan 10, 11846 Stockholm Postadress: BOX 15010, 10465 STOCKHOLM Telefon:+46(8)4622940 E-post till Maria Magdalena församling

Alive Gospel

Alive Gospel är församlingens ungdomskör med gospelinriktning. Kören är för sångare från gymnasiet och uppåt.

Alive Gospel är församlingens ungdomskör med gospelinriktning. Kören är för sångare från gymnasiet och uppåt i åldrarna. Här utvecklar vi stämsången vidare och sjunger trestämmigt, oftast S A T. Kören sjunger sånger av exempelvis Kirk Franklin och relaterade låtskrivare men också soul, pop och visa. Vi arbetar seriöst med tonbildning och klang i de olika genrerna. En enkel provsjungning krävs.

Körledare är Linda Börjesson. Vi övar på tisdagar mellan kl 19-21 i Körsalen på Kvarngatan 1.

Alive Gospel sjunger på mässor och ger konserter. Kören har tidigare samarbetat med t. ex. Frank Ådahl, Britta Bergström, Tensta Gospel och Samuel Ljungblahd. Vi har gjort resor till bl. a. London, Glasgow, Göteborg och Malmö/Köpenhamn. Varje år gör vi en stor Adventskonsert tillsammans med alla församlingens barn- och ungdomskörer.

Anmälan sker via e-post till körledare Linda Börjesson.

Linda Börjesson

Körledare