Alive Gospel

Alive Gospel är församlingens ungdomskör med gospelinriktning. Kören är för sångare åk 7 och uppåt.

Alive Gospel är församlingens ungdomskör med gospelinriktning. Kören är för sångare gymnasiet och uppåt. Här utvecklar vi stämsången vidare. Vi sjunger gärna sånger av exempelvis Kirk Franklin och relaterade låtskrivare men också soul, pop och visa. Körledare är Linda Börjesson och vi övar på tisdagar mellan 19.00-21.00 på Kvarngatan 1 i vår körsal. Man gör en enkel provsjungning för att komma med. Vi jobbar seriöst med tonbildning och klang i de olika genrerna.

Vi sjunger på gudstjänster och konserter. Vi har samarbetat med t.ex. Tommie Sewon och Frank Ådahl. Vi har gjort resor till bl.a London, Glasgow och Göteborg.

Linda Börjesson
Körledare