KörRytmik, 4–6 år, part 1 och 2

Som en fristående fortsättning på baby-/barnrytmik erbjuder vi "KörRytmik" för barn i åldern 4-6 år!

GDPR

Genom att anmäla dig via vårt formulär godkänner du att Landvetter och Härryda pastorat behandlar och lagrar dina personuppgifter i enlighet med pastoratets personuppgiftspolicy. Uppgifterna lagras i max två år. Därefter raderas alla uppgifter.

KörRytmik part 1, 4-6 år

Förutom att det är så roligt, är musik och rörelse redskap som ger ditt barn stimulans och leder till motorisk och språklig utveckling.
Vi har just nu kö i KörRytmik för barn 4-6 år, du kan fortfarande anmäla ditt barn och jag kommer höra av mig under våren om det blir en plats ledig!

Tid: Torsdagar kl. 16.30-17.00 i Landvetter församlingshem.

Anmälan: Anmäl dig via formuläret här nedan.

Förtur har du som sedan innan haft ditt barn hos oss i baby-/barnrytmiken. Skriv det under "annat vi behöver veta" i anmälningsformuläret.

Frågor? Maila körledare/sånglärare Mia: mia.agardh@svenskakyrkan.se

Med reservation för ändringar. Vi följer Folkhälsomyndighetens riktlinjer och uppdaterar informationen löpande.

KörRytmik- part 2, förskoleklass

Går ditt barn i förskoleklass finns nu KörRytmik- part 2: En rolig stund med större musikaliska och motoriska utmaningar! Ditt barn behöver inte ha varit med i "KörRytmik" för att vara med här.

Tid: Torsdagar 17.00-17.30 i Landvetter församlingshem.
Anmälan:  Anmäl i formuläret här nedan.
Frågor? Maila körledare/sånglärare Mia: mia.agardh@svenskakyrkan.se

Med reservation för ändringar. Vi följer Folkhälsomyndighetens riktlinjer och uppdaterar informationen löpande.

Mia Agardh

Musikpedagog