Låna dopdräkt

I alla tider har dopdräkten varit vit. Den vita färgen symboliserar att "den som är döpt har iklätt sig Kristus" (Gal. 3:27). Att dopdräkten ofta ser ut som en lång klänning hänger samman med att dopet är något som den döpte ska växa i.

I vår församling finns flera olika dopdräkter till utlåning vid dopgudstjänst. Du ser bilder på dem längst ner på denna sida. Tänk på att de färgade banden på dopdräkterna är enkla att ta av och ersätt med annat band. Kontakta församlingsexpeditionen om du vill boka en dopdräkt.

Församlingsexpedition

Bokning av dop, vigsel, begravning eller lokal:

telefon: 042-37 33 00, öppet mån-fre 10.00-12.00
e-post: kvistofta.forsamling@svenskakyrkan.se