Kvistofta församling Besöksadress: Kvistofta församling, Frösögatan 1, 25730 Rydebäck Postadress: Kvistofta församling, Box 14, 25721 Rydebäck Telefon: +46(42)373300 E-post till Kvistofta församling

Vigsel

Att säga ja till att dela sitt liv med en annan människa är stort. En vigsel i Svenska kyrkan kan ske i all enkelhet med bara brudparet, prästen och ett par vittnen närvarande – eller med ett stort bröllop och många gäster. Oavsett hur det sker gäller de löften man avger till varandra inför Gud.

Så roligt att ni funderar på eller har bestämt er för att gifta er i Kvistofta församling! Här finns några tankar som kan vara bra att ta med sig när den stora dagen planeras.

Vigsel är något man kanske vill boka i god tid för att vara säker på att få just den dag och tid man önskar sig. Vigsel i någon av våra fem kyrkor bokas alltid genom församlingsexpeditionen i Kvistofta församling.

Vid sommarens mitt och under sensommaren sker de flesta vigslarna i våra kyrkor. Under övriga tider på året är det lättare att få en vigseltid.

Vi firar i allmänhet vigselgudstjänst på lördagar. Vi erbjuder tiderna 11.00, 13.00, 14.30 och 16.00. Det går bra att boka vigseltid för kommande sommar fr o m den 1 oktober året innan.

Församlingsexpedition

telefon: 042-37 33 00, öppet mån-fre 10.00-12.00