Dopfest

Om ni behöver en rymlig lokal för dopfest, går våra församlingshem och församlingsgårdar i Bårslöv, Glumslöv, Kvistofta och Rydebäck bra att hyra.

Vill du veta mer om lokalerna och kanske komma och titta på dem innan du
bestämmer dig är du välkommen att kontakta församlingshemsvaktmästaren i
respektive församlingshem. Du hittar deras kontaktuppgifter längre ner på sidan.

Bokning av lokalerna sker via församlingsexpeditionen:

Församlingsexpedition

Bokning av dop, vigsel, begravning eller lokal:

telefon: 042-37 33 00, öppet mån-fre 10.00-12.00
e-post: kvistofta.forsamling@svenskakyrkan.se

Uthyrningsreglemente för Kvistofta församling vid dopeftersits

• Samtliga församlingshus eller församlingsgårdar är tillgängliga för uthyrning såvida det inte kolliderar med redan inbokade aktiviteter.
  • Uthyrningen gäller samlingslokal samt tillgång till kök med tillhörande köksredskap och porslin.
  • Kostnad för uthyrning vid dopeftersits är 500 kronor och betalningen ska vara oss tillhanda innan nyckel lämnas ut!
  • Nyckel och larmkod kvitteras ut hos respektive församlingshemsvaktmästare efter överrenskommelse.

Allmänt:

• Lokalerna vi hyr ut är lokaler som har kyrklig prägel och används även till kyrkliga handlingar, vilket skall beaktas i varje enskilt fall.
    Servering av öl och vin är tillåten, men ej starksprit.
    Inga undantag från gällande hyresreglemente!
    Utkvitterad nyckel och kod får ej lånas ut.
    Vaktmästare ingår ej.
Ildiko Cziegler