Foto: Sara Eidevald

Kyrkans Unga-grupper i Kumla pastorat

Kyrkans Unga är en öppen gemenskap av unga människor som vill upptäcka och dela kristen tro. Vi erbjuder grupper för barn i förskoleklass t.o.m. åk 6. Välkomna!

Våra Kyrkans Unga-grupper

En liten tjej hoppar hage.

Kyrkans unga i Kumla

Utforska nya saker och ha skoj med Kyrkans Unga i Kumla, för barn i förskoleklass - åk 3.

En flicka målar sin kompis i ansiktet med en penna.

Kyrkans Unga i Hällabrottet

Välkommen till vår grupp för miniorer (F-åk 3).

En liten flicka med förstoringsglas sitter på gräset och studerar buketten hon just plockat.

Kyrkans Unga i Ekeby

Livet är fullt av saker som väntar på att bli upptäckta. Upptäck dem tillsammans i Kyrkans Unga (för F - åk 3).

En flicka sitter i knät på sin tjejkompis och ler mot kameran.

Kyrkans Unga i Hardemo

Wow! Vad roligt vi har på Kyrkans Unga i Hardemo. Kom och häng med du också.

Tre tjejer sträcker händer mot skyn och formar hjärtan med händerna.

HiP - Häng i paradiset (Kumla)

Det här är gruppen för dig som går i årskurs 4-6. Anmäl dig till en rolig fredagseftermiddag tillsammans med ledare och kompisar.

Livet är fullt av saker som väntar på att bli upptäckta. Vi i kyrkan har något alldeles speciellt som vi vill dela med oss av: att du alltid älskad precis som den du är! Vi vill att Kyrkans Unga ska vara en plats där alla känner sig välkomna. Här finns plats för både skratt och allvar, lek och samtal.

Vi inbjuder alla barn från förskoleklass och uppåt att delta i våra Kyrkans Unga grupper.

Vi planerar terminens aktiviteter tillsammans. Exempel på vad vi hittar på är: pyssel och lekar - både ute och inne, bakning, bowling, sång och musik. Förutom träffar varje vecka inbjuder vi också till ”öppet hus” under höst och sportlov. Vi gör även roliga utflykter och arrangerar övernattningar och läger!

I alla våra grupper har vi alltid en kort andakt/samling där vi delar med oss av vår kristna tro och tradition.

Några gånger varje termin inbjuder vi till familjegudstjänster i våra kyrkor -  då är kyrkans unga aktiva och hjälper till med planering och förberedelse.

Välkommen!