Foto: Johannes Frandsen, Ikon

Vuxenkörer

Tycker du om att sjunga? Då har du hittat rätt. Vi har flera körer att välja på – både för dig som är van sångare och för dig som vill pröva på.

Projektkörer

Projektkör är en kör som sjunger musik med ett visst tema under en begränsad period och avslutas med en konsert. Tidigare projektkörer har bland annat sjungit musik av Coldplay, Laleh samt musikaltema.

Kyrkokörer

Stämmor och vackra klanger i många fall anpassade till kyrkorum och gudstjänst.

Körer i olika genre

Vi har körer i många olika genre, gospel, sakralt, pop och visa för att nämna några. Hoppas du hittar något som passar dig.

Det här är kören för dig som är ungdom eller vuxen och har en   funktionsvariation. Denna kör sprider en enorm sångglädje och visar att alla kan!

Allakan kören

Det här är kören för dig som är ungdom eller vuxen och har en funktionsvariation. Denna kör sprider en enorm sångglädje och visar att alla kan!

Cantilena har Ekhagskyrkan som sin bas och medverkar både i gudstjänster samt arrangerar egna konserter, ofta med duktiga gästsolister.

Damkören Cantilena

En stor blandad kör som sjunger härlig gospel i gudstjänster & konserter. Kören har bland annat samarbetat med Samuel Ljungbladh, Charlotte Ollward och Evelina Gard

Gospelkören Adoremus

Jönköpings Oratoriekör är en blandad kör med en repertoar bestående i första hand av större kyrkomusikaliska körverk, men även annan sakral musik.

Jönköpings oratoriekör

Kristine Kammarkör är Kristine kyrkas egen kammarkör, som främst och helst sjunger a cappella. Repertoaren sträcker sig från 1500-talskompositioner till modernare vokalarrangemang, ibland med koreografi i framträdandet. Kören har gett ut skivinspelningen "This is the day".

Kristine kammarkör

Den här kören är för dig som vill sjunga men har hundra ursäkter till att inte börja. Här är din chans!

Kör för alla

Viva är en blandad kör för dig från gymnasiet och uppåt. Repertoaren är blandad med både modern popmusik och mer traditionella sånger.

Kören VIVA

Sofia motettkör är en blandad vuxenkör för dig som i huvudsak vill sjunga den klassiska sakrala repertoaren och som har god notläsningsförmåga och körvana.

Sofia motettkör

Kören Vox Populi är till för dig som vill sjunga pop och rock i kör och som har sjungit lite förut. Ingen notvana krävs.

Vox Populi