Vuxenkörer

Tycker du om att sjunga? Då har du hittat rätt. Vi har flera körer att välja på – både för dig som är van sångare och för dig som vill pröva på.

Projektkörer

Projektkör är en kör som sjunger musik med ett visst tema under en begränsad period och avslutas med en konsert. Tidigare projektkörer har bland annat sjungit musik av Coldplay, Laleh samt musikaltema.

Kyrkokörer

Stämmor och vackra klanger i många fall anpassade till kyrkorum och gudstjänst.

Körer i olika genre

Vi har körer i många olika genre, gospel, sakralt, pop och visa för att nämna några. Hoppas du hittar något som passar dig.