Svenska kyrkan Jönköping Besöksadress: Svenska kyrkan Jönköping, Kapellgatan 8, 55317 Jönköping Postadress: Svenska kyrkan Jönköping, Östra Storgatan 45, 55321 Jönköping Telefon:+46(36)303500 E-post till Svenska kyrkan Jönköping

Bymarkens kyrkokör

Var med och sjung i vår kyrkokör, en blandad kör som i sin nuvarande form har funnits i 7 år. Vi sjunger mest i kyrkan på gudstjänster men samarbetar också regelbundet med körerna på Dalvik och i Järstorp i större projekt.

Kören har gjort flera resor och besökt svenska kyrkan utomlands i Rom och i Thessaloniki. Här är högt i tak och vi välkomnar den som även vill komma och prova några gånger. Efter varje övning kan man stanna och fika om man vill.
Vi övar tisdagar mellan klockan 19-20.30.

Vid frågor kontakta körledare

Christina Petersson