Karl Jenkins Requiem

På lördag kväll den 24 november klockan 18.00 bjuds du på det klassiska verket Requiem av Karl Jenkins framförd av Kristine kammarkör, Nova barnkör och Lundby symfoniorkester. Ett gripande och mäktigt verk för hela familjen.

Karl Jenkins Requiem är ett gripande och mäktigt verk som framfördes första gången 2005. Karl Jenkins är en av vår tids största kompositörer och Requiem är ett modernt och gripande requiem med tonsatta japanska haikudikter kombinerade med requimets mer traditionella delar. Gripande och mäktigt på en och samma gång. Verket framförs av Kristine kammarkör, Nova barnkör och Lundby symfoniorkester.

Rekommenderas för barn från 7 år och uppåt.

24 november klockan 18:00
Kristine kyrka