Ljungarumskonfa

Ljungarumskonfa är för dig som vill kombinera läsningen med roliga läger, djupa diskussioner och gott fika.

UPPLÄGG

Vardag och helggrupp med träffar en onsdagskväll och en söndag i månaden. Konfirmandstart 2 september klockan 11 i Ljungarums kyrka. Tre helgläger på Tallnäs och Gransnäs. Konfirmation sker i maj.

Plats: Församlingshemmet S:t Olofsgården i Ljungarum

Träffar: En onsdagskväll och söndag i månaden, samt tre helgläger. Mer information om tid och plats lämnas vid konfirmandupptakten 2 september.

14-16/9 Läger i Tallnäs Skillingaryd

Konfirmation: Sker i maj i Ljungarums kyrka

Ev. kostnad: Nej, gruppen är kostnadsfri.

Vid frågor kontakta: Per Liljenberg tfn 0730-70 35 46