Foto: Per-Axel Svensson

Kören Nova

Kören Nova är för dig som vill satsa lite extra på körsång. Sökning och intagning sker före terminsstart.

Kören Nova är en kör för barn och ungdomar i årskurserna 4-9.

En kör för dig som vill lägga ner ett stort engagemang! Kören deltar i församlingens musikliv och har ett ambitiöst program med många samarbeten. Vi har både Requiem av Karls Jenkins, Opera i samarbete med Smålands Musik och Teater och Astrid Lindgren på den kommande repertoaren.

Körens medlemmar kommer från olika delar av Jönköping med omnejd – upptagningsområdet sträcker sig till bland annat Jönköping, Ödestugu, Tenhult och Bankeryd, Habo, Bankeryd och Huskvarna.

Novas verksamhet försöka hela tiden hitta nya vägar till samarbeten för körlivet i Jönköpings församling samt genomföra projekt som stärker körlivet bland barn och unga.

Kören har bl.a. deltagit:

Carmina Burana 2013
Kristina från Duvemåla (konsertversion) 2013
Imagine Sweden 2016
Josefs Drömrock 2017 & 2018
Annie 2019
Cantata Memoria av Karl Jenkins 2019

Kören Nova

Torsdagar

Gräshagskyrkan torsdagar 16:30-19:00 (uppdelat i två grupper som övar 60-90min vardera).

Sökningar till kören görs före terminsstart.

För frågor och anmälan kontakta körledare

Edward  Eklöf

Edward Eklöf