Other languages with Google Translate

Use Google to automatically translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Prata med oss

Kontakt

Jönköpings församling Besöksadress: Östra Storgatan 45 ingång A, 55321 Jönköping Postadress: Östra Storgatan 45, 55321 Jönköping Telefon: +46(36)303500 E-post till Jönköpings församling

Jourhavande präst

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Familjerådgivning

Det är inte alltid lätt att vara människa. Och det är inte alltid lätt att leva tillsammans med en annan människa. Svenska kyrkan erbjuder familjerådgivning, kvalificerat stöd till par, familjer och enskilda.

Det kan finnas många olika anledningar att behöva råd och stöd i vardagen. Kanske har ni svårt att kommunicera och bråkar mycket. Kanske har någon träffat en annan. Kanske har ni problem med svartsjuka som skadar förhållandet. Kanske fungerar inte det sexuella samlivet, kanske vill ni skilja. Kanske är ni inte överens om barnuppfostran, kanske har känslorna för varandra svalnat, kanske behöver ni hjälp på traven att få ihop vardagen och livspusslet.

Tillsammans med familjerådgivarna kan ni identifiera problem och konflikter och hitta lösningar och möjligheter framåt. Par som kommer till oss får alltid träffa två familjerådgivare, en kvinna och en man. Kommer du själv möter du en av våra familjerådgivare.

Våra familjerådgivare är utbildade socionomer och präster med vidareutbildning. De har vana av frågor relaterade till tro och livsåskådning men du behöver inte vara troende. Alla medarbetare du möter har tystnadsplikt och ingen för journal över samtalen. Vill du vara anonym går det också bra.

Oavsett varför du väljer att kontakta familjerådgivningen, oavsett vem du är och vad du tror, möter vi dig med respekt i samtalet.

 

boka tid hos familjerådgivningen

Telefon: 036-30 35 35
Epost: familjeradgivningen@svenskakyrkanjonkoping.se

Besöksadress: Prästgränd 1, Jönköping

Anna Nilsson Christersdotter

Anna Nilsson Christersdotter

Jönköpings församling

Familjerådgivare, Familjerådgivningen

Lars Crondahl

Lars Crondahl

Jönköpings församling

Familjerådgivare, Familjerådgivningen

För dig som vill gå i Individuell Korttidsterapi

Nu erbjuder vi möjlighet att ta del av utbildningsterapi i form av psykodynamisk kortidsterapi gällande relationer. Vi undersöker relationella mönster som vi kan hamna i.  Vi träffas under 16 gånger vardera 45 minuter, tisdagar kl. 13.00

 

Om du är intresserad av att gå i terapi eller om du vill veta mer är du välkommen att kontakta Anna Nilsson Christerdotter på telefon 036-30 35 35 alternativt via familjeradgivning@svenskakyrkanjonkoping.se