Olivet to Calvary 3 april kl 15.00

Lilla kören under ledning av Pelle Olofson bjuder in till digital passionskonsert på Påskafton kl 15.

Varmt välkommen till en passionskonsert, "Olivet (olivberget) to Calvary (golgata)" som berättar om scenerna, om de sista dagarna av Kristi liv på jorden. Lilla kören är allt annat än liten och att lyssna på dem är både fantastiskt och magiskt på samma gång. En storslagen konsert som du inte får missa!

3 april kl 15.00

Del 1 börjar med Kristus jublande resa till Jerusalem och slutar med scenen på Olivberget. Del 2 börjar med påskhögtiden med Kristus bud till sina lärjungar att "älska varandra" och avslutar med korsfästelsen på Golgata. Den innehåller också församlingssalmer som reflekterar över händelserna.

Medverkande: Jenny Axén, Erika Dahlberg sopran. Olof Olofson, tenor. Oskar Olofson, bas. Michelle Öhman, orgel.  Medlemmar ur Lilla kören. Pelle Olofson, dirigent.

Se konserten här »

Här får du ett litet smakprov av Lilla Kören, från ett tidigare framförande i S:t Johannes kyrka.

Ensemble ur Lilla kören medverkar vid en Sinnesro Stefansgudstjänst i Stefanskyrkan.

Välkommen att fira påsken med oss i Stefanskyrkan

Påsken är hoppets tid och vi firar att hoppets gnista kan tändas även när allt känns tröstlöst. Att ljuset kan komma tillbaka, inte bara i naturen, utan också i vårt eget liv. Här hittar du vårt program för hela påsken, som vi firar i Stefanskyrkan. Välkommen att fira påsken med oss i S:t Johannes församling.

Musikprogram 2024

Vi bjuder på ett brett utbud av musikevenemang med hög konstnärlig kvalitet. Nedan ser ni vårt konsertutbud för våren 2024.