Foto: Jessica Mossberg

Hildas påskhörna – Pysselpåsar

Hilda har gjort pysselpåsar till alla barn! Från och med Skärtorsdag, 6 april, och under påsken finns det påskpysselpåsar till barn att hämta, helt gratis, i Stefanskyrkan. Pysselpåsarna innehåller både lite att pyssla med och lite att läsa om varför vi firar påsk. Och så finns det även lite gott att stoppa i munnen.

Gratis Påskpysselpåsar till barnen!

Från och med Skärtorsdag, 6 april, och under påsken finns det påskpysselpåsar till barn att hämta, helt gratis, i Stefanskyrkan. Pysselpåsarna innehåller både lite att pyssla med och lite att läsa om varför vi firar påsk. Och så finns det även lite gott att stoppa i munnen.

Glad påsk önskar vi i S:t Johannes församling!
Välkomna till Stefanskyrkan som har öppet varje dag kl 11-16 och ligger i Vanadislunden i Stockholm. 

Filmproduktion: Jessica Mossberg


Se filmen här ››

Välkommen att fira påsken med oss i Stefanskyrkan

Påsken är hoppets tid och vi firar att hoppets gnista kan tändas även när allt känns tröstlöst. Att ljuset kan komma tillbaka, inte bara i naturen, utan också i vårt eget liv. Här hittar du vårt program för hela påsken, som vi firar i Stefanskyrkan. Välkommen att fira påsken med oss i S:t Johannes församling.

Ditt medlemskap gör det möjligt!

Välkommen att bli medlem i Svenska kyrkan. Här finns alltid en plats för dig! Här hittar du blanketter för medlemskap i Svenska kyrkan för vuxna och barn.

Träffpunkter

Till våra verksamheter och träffpunkter är alla välkomna, oavsett livsåskådning. Vi finns här för dig, i våra kyrkor och församlingslokaler, genom personliga möten och samtal. Vi ser fram emot att dela dagen med dig. Vi ses!