Hälsning till alla Konfa Riviera deltagare

Här kommer en 1:a adventshälsning till er deltagare i årets Konfa Riveria maj och Konfa Riviera juni. Vi hade så gärna träffat er i Stefanskyrkan idag men i tider med coronapandemi är det inte lämpligt. Vi har därför spelat in en liten hälsning så ni får se vilka vi är. Vi ser fram emot att träffa er alla snart framöver.

Digital 1:a adventsgudstjänst

Välkommen till en vacker digital adventsgudstjänst inspelad i Stefanskyrkan. Härlig musik och sång varvas med inspirerande betraktelser och bön. Vi tänder ljus och ni får gärna sjunga med i psalmerna hemifrån. Och på slutet firar vi det nya kyrkoåret med en hoppfull överraskning!

Filmen publiceras här nedan söndag 1:a advent kl 11

För mer information kontakta

Konfa Sweden

Välkommen hem! S:t Johannes församling bjuder in till Hemvändarkonfa för svenska ungdomar, i åldern 14-19 år, som bor i utlandet. I mån av plats hälsar vi gärna även ungdomar boende i Sverige välkomna att delta!

Konfirmation

Konfirmation handlar om tro, hopp och kärlek. Precis som livet. Vad är viktigt i ditt liv? Vad är kärlek och vänskap, gott och ont? Vilket ansvar har vi för världen och varandra? Vad är en tro och vad kan den spela för roll? Läs mer »