Svenska kyrkan Besöksadress: Sysslomansgatan 4, Uppsala Telefon: 018-16 95 00 E-post till Svenska kyrkan

Ge en gåva som företag

Att ge en gåva till Svenska kyrkans internationella arbete är att ge en annan människa ett hopp, en möjlighet och en framtid. Det finns många sätt för dig som företagare att stödja vårt arbete.

Vänföretag

Bli vänföretag till Svenska kyrkans internationella arbete! Välj att årligen stödja oss med ett valfritt belopp från 10 000 kronor.

Ni kan välja att antingen ge en generell gåva till vårt arbete eller till något av våra insamlingsteman. Det här får ni som vänföretag:

• Tidningen Göra skillnad fyra gånger per år
  • Ett diplom
  • Företagets namn publiceras på vår webbplats, så att ni stolt kan visa upp ert engagemang.

Svenska kyrkans vänföretag 2017

Vad gäller vilka företag vi önskar samarbeta med följer vi samma principer som vid investeringar: människovärdesprincipen och förvaltarskapstanken.
Här kan ni läsa mer om våra etiska riktlinjer.

Diskutera ditt företagsgivande med Maria

Maria  Opoku