En vårblomma med lila och vita kronblad.

Huskvarna pastorat

Vi finns här för gemenskap och stöd, i glädje och sorg och allt däremellan. I vilken livssituation du än befinner dig, vi finns här för dig! Välkommen till våra verksamheter och mötesplatser i HAKARP, HUSKVARNA och ÖXNEHAGA.

Det händer i våra kyrkor

Här kan du läsa om vad som händer i Huskvarna pastorat.

Ett barn sitter på en vuxen persons rygg. Solen lyser i bakgrunden.

Tankar inför helgen

"Det händer ibland att jag försöker vara så tyst och stilla som möjligt i mitt eget hem. Då gör jag mitt bästa att inte märkas, att inte höras, att knappt andas." Läs prästens tankar inför helgen på Svenska kyrkans bloggportal.

Sommarkollo 17 & 18 juni

Nu är det dags för dagkollo för dig i årskurs 3-5. Ansök om en plats direkt här på hemsidan senast 30 maj!

Sommarkonsert med Öxnehagakyrkans kör 2 juni

Jag ligger på en äng... Sånger av Georg Riedel & många fler. Öxnehagakyrkan 2 juni kl. 18.00.

Musik i sommarkväll

Välkomna till sommarens finstämda konserter i Hakarps kyrka, Huskvarna kyrka och Öxnehaga kyrkan. Alla konserter fri entré.

Garpa skans kapell i vårljus

Aktuellt hos kyrkogårdsförvaltningen

Här hittar du information om vad som händer eller är på gång inom kyrkogårdsförvaltningen i Huskvarna pastorat.

Kyrkguiden

Ladda ner appen Kyrkguiden för att enkelt kunna se vad som händer i våra kyrkor.

Två händer skriver på en bärbar dator.

Cyberangreppet 2023–2024

Svenska kyrkan utsattes den 23 november 2023 för ett cyberangrepp, en så kallad ransomware-attack. På denna sida hittar du information om angreppet och efterföljande konsekvenser i form av stulen data.

Vill du konfirmeras?

Sök efter en konfirmationsgrupp eller ett konfirmationsläger som passar dig och dina intressen.

Hitta konfirmation

Vi tror på alla människors lika värde. Vi gör skillnad.