En grupp lila krokus sträcker sig upp ur jorden
Foto: Kristine Cinate/Unsplash

HUSKVARNA PASTORAT

Vi vill göra Kristus känd för alla idag, imorgon och för evigt.

Prästen Fredrik Spolander predikar i Hakarps kyrka

Gudstjänst från Hakarps kyrka, fredag 7 maj

Reflektioner, tankar och musik - att bära med sig in i och genom helgen.

Diakoni i Alunda utanför Uppsala

Lediga tjänster i Huskvarna pastorat

Nu söker vi två präster; en arbetsledande komminister och en komminister. Ansök senast 25 maj!

Barn och föräldrar samlas i Köpings kyrka där de sjunger och dansar tillsammans. Efter det ber de en bön, tänder ljus och sist fikar tillsammans.

Aktuellt just nu

Här hittar du information om det som händer och är på gång i Huskvarna och Hakarps församlingar.

Färgglad bild för söndagsskolan med luftballonger, moln och texten Barnens stund med Berits bibliotek

Söndagsskola: Barnens stund

Träffa busige Kalle, den kloka bibliotekarien Berit, glade Bengt och trevliga Mona, som med hjälp av SUPER-DATORN upptäcker bibeln. Ett nytt avsnitt publiceras varje fredagsmorgon. Se söndagsskolan här.

Interiörbild från Huskvarna kyrka. Över bilden en rosa toning. Mitt på bilden en vit PLAY-knapp.

Digitala gudstjänster, andakter, sång & musik

Här kan du se webbsändningar från Huskvarna pastorat.

Närbild på händer som håller i små lappar med skrivna ord på.

Tillsammans gör vi kyrkovalet

Den 19 september går Svenska kyrkan till val och som medlem är du viktig! Var ska Svenska kyrkan lägga kraften framöver och vem ska få föra din talan? Vad tycker du är viktigt?

Coronaviruset fortsätter att spridas snabbt i vårt närområde och vi måste alla hjälpas åt att bromsa smittspridningen. Här kan du läsa om vad som gäller för verksamheterna i Huskvarna pastorat.

Så tar Huskvarna pastorat ansvar i coronapandemin

Interiör från Hakarps kyrka. I bänkarna ligger röda psalmböcker

Din kyrka är öppen - välkommen in!

Ta en paus och sitt en stund i stillhet, tänd ett ljus, be en bön. Pastoratets kyrkor har öppet vardagar och någon eller ett par timmar på söndagar. På söndagar finns även präst på plats och tillfälle för enskild nattvard. Här hittar du öppettiderna för respektive kyrka.