Natur, skog, träd och höst i Sverige.

HUSKVARNA PASTORAT

Vi vill göra Kristus känd för alla idag, imorgon och för evigt.

Kyrkoval 2021. Sankt Pers kyrka, Uppsala domkyrkoförsamling.

Så gick det i kyrkovalet 2021

15,59%. Så många röstberättigade medlemmar i Huskvarna pastorat valde att göra sin röst hörd i kyrkovalet. Det visar den preliminära röstsammanräkningen. Här kan du ta del av hela valresultatet inklusive mandatfördelning i valet till kyrkofullmäktige, stiftsfullmäktige och kyrkomötet.

Svenska kyrkans familjedag i Ludvika 1 maj 2018, i samband med NMR:s demonstration.

Aktuellt just nu

Nu startar höstens verksamheter! Här hittar du information om det som händer och är på gång i Huskvarna och Hakarps församlingar.

Diakoni i Alunda utanför Uppsala

Lediga tjänster i Huskvarna pastorat

Nu söker vi en diakon och en kommunikatör. Välkommen att ansöka!

Kontakta oss

Välkommen att höra av dig! Här hittar du alla kontaktuppgifter till expeditioner och till anställda.

En grupp glada konfirmander står i vita konfirmandkåpor

Konfirmation 2021-2022

På konfa får du fundera kring livet, Gud, dig själv och världen - på egen hand och tillsammans med andra. I skratt och med allvar, på läger och hemma. Här kan du som blir 14 år i år läsa mer och anmäla dig till höstens konfirmationsgrupp.

Man med vandringsryggsäck går i kyrka.

Bli medlem i Svenska kyrkan

Du kan bli medlem i Svenska kyrkans gemenskap oavsett vem du är och om du har varit medlem tidigare eller inte. Här finns en plats för dig som har frågor om tro, livet eller tankar om dig själv. Men också för dig som vill engagera dig för en bättre värld.

Coronakrisen, coronavirus, virus, handdesinfektion, handsprit, alkogel, alcogel, hygien, händer, tvätta, covid-19

Lättade pandemirestriktioner

Under sommaren har regeringen lättat ytterligare på restriktionerna för allmänna sammankomster och offentliga tillställningar. Här kan du läsa om vad som gäller i Huskvarna- och Hakarps församlingar.