Våra verksamheter

Vi finns här för dig. Känn dig välkommen till våra verksamheter. Vi erbjuder något för alla åldrar, i vilken livssituation du än befinner dig - vi finns här för gemenskap och stöd, i glädje och sorg - och allt däremellan. En mötesplats för alla åldrar och där människor kan möta Gud.

Barn & familj

Vi har grupper för både små och stora. Till exempel Öppen förskola dit alla föräldrar med små barn är välkomna och grupper för lite äldre skolbarn där man får pyssla, sjunga eller laga mat. Välkommen!

Sneakersbeklädda fötter och ben på ungdomar som sitter och dinglar med benen

Ungdom

Välkommen med i någon av våra grupper! Vi gör många olika saker tillsammans, till exempel spelar spel, lagar mat, bakar, pratar och kollar på film. Vi fikar/äter gott.

Någon bläddrar i ett nothäfte

Musik och körer

Vill du sjunga? Vi har flera olika körer både för barn och vuxna. Vill du hellre lyssna på musik? Vi erbjuder bland annat lunchmusik under terminerna och Musik i sommarkväll under sommaren.

Äldre kvinna vid fikabord

Mötesplatser

Vi har flera mötesplatser för att umgås och känna gemenskap. Här hittar du information om sopplunch, café, grupper och träffar och våra syföreningar.

Två par gamla glasögon ligger i en öppen bok.

Bibelstudier

Välkommen att tillsammans läsa och samtala kring bibeln.

Internationell verksamhet

Vill du engagera dig för en bättre värld? Då finns det olika grupper du kan vara med i för att bland annat stötta Svenska kyrkan i utlandet eller Svenska kyrkans internationella arbete

Psst, du vet väl om att du är välkommen till alla våra verksamheter oavsett var i pastoratet du bor?

Ideell medarbetare

Ideella krafter är viktiga för Svenska kyrkans olika verksamheter. Här har vi samlat några förslag på områden där du kan göra en insats. Kanske har du ett eget förslag på något du skulle vilja göra? Vi behöver Dig!