Husby-Rekarne och Näshulta församlingar

Vi består av två församlingar sydväst om Eskilstuna utmed Rv 214. Vänster bild Näshulta kyrka, mitten församlingshemmet Kristinelund Skogstorp, höger bild Husby-Rekarne kyrka

Välkommen Jenny!

Under sommaren nås Jenny på detta nr: 0730-949206

Jenny Ludvigson, komminister

Kontakt med pastorsexpeditionen

Våra telefontider är vardagar kl 10-12 Vårt växelnummer är 016 429200 Med Mia på pastorsexpeditionen kan du boka dop, vigsel, begravningar, lokaler. Många andra ärenden handskas Mia med som frågor rörande gravar, gravskötsel och mycket annat. Vill Du ha kontakt med någon av medarbetarna direkt kan du hitta oss via växeltelefonen och vars och ens anknytning.

Just nu söker vi gravrättsinnehavare! Läs mer under våra kyrkogårdar.

Titta gärna på Facebook  Svenska kyrkan i Husby-Rekarne och Näshulta ________________________________________________________________________

Om Du inte hittar en uppdaterad veckomeny nedan. Skrolla ner till facebookinlägget nedan. Där kommer uppdateringen oftast först

Vi rekommenderar även gudstjänster i Radio och TV samt många olika gudstjänster som ges på facebook och youtube.

V.29 13 juli-19 juli 2020

Tisdag 14 juli SOMMARKAFÈ 14-16.00 i Kristinelund, Skogstorp.
Fika finns att köpa, bord och stolar finns framtagna. Vi håller kloka avstånd och respekterar varandra. Alla välkomna!

Tisdag 14 juli 19.00 Obs! Näshulta KOMMUNALHUS
Eko-Odlaren Daniel Larsson berättar om sitt eko jordbruk han driver tillsammans med Hanna Nordin i Näshulta.
Insläpp 18.40. Begränsat antal platser.

Torsdag 16 juli SOMMARKAFÈ 14-16.00 i Kristinelund, Skogstorp.

Torsdag 16 juli kl.18.30 Kvällsmässa i Kristinelund, J.Ludvigson/I-L Sjönneby

Söndag 19 juli 11.00