Other languages with Google Translate

Kontakt

Husby-Rekarne och Näshulta församlingar Besöks- och postadress: KYRKVALLEN, HÅLLSTA, 63518 HUSBY-REKARNE Telefon: +46(16)429200 E-post till Husby-Rekarne och Näshulta församlingar

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Husby-Rekarne och Näshulta församlingar

Vi består av två församlingar sydväst om Eskilstuna utmed Rv 214. Vänster bild Husby-Rekarne kyrka, mitten församlingshemmet Kristinelund Skogstorp, höger bild Näshulta kyrka

Titta gärna på Facebook  Svenska kyrkan i Husby-Rekarne och Näshulta och gilla oss!

Varmt välkomna till våra gudstjänster och verksamheter!

V.28, 9-15 juli 2018
Onsdag 11 juli
Kl 12 Andakt och lunch i Kristinelund K.Wibom
Kl 19 Sommarkväll i Husby-Rekarne kyrka
Wasa Brasskvintett - 5 unga brassmusiker från 4 nordiska musikhögskolor spelar favoriter ur nordisk musik, bl a Grieg, Lindberg och Wallin. Musikerna heter Svante Daneklev Wild, Love Nordkvist, Elias von Proschek, Jakob Nilsson & Eugen Lontos....
Kaffe serveras från kl 18. Kollekt och kaffeavgift till Sjukhusclownerna.
Torsdag 12 juli
Kl 16.30 Grillcafé i Kristinelund. Församlingen bjuder på korv m bröd, saft och kaffe till en frivillig avgift. Avgiften går till Mödrahemmet i Brasilien.
Kl 18.30 Mässa i Kristinelund K.Wibom
Lördag 14 juli
kl 12 Dopgudstjänst Husby-Rekarne kyrka K.Wibom
Söndag 15 juli
Kl 11 Högmässa Husby-Rekarne kyrka K.Wibom Kyrkkaffe
Kl 14 Friluftsgudstjänsten Haneberg K.Wibom
Röda korset bjuder på kyrkkaffe.