Språkcafé

Språkcaféet tar en paus. En chans för "nysvenskar" att prata svenska och träffa nya människor. Språkcafé finns både i Flemingsbergs församling och Huddinge församling.

För att minska smittspridningen av Coronaviruset/Covid-19 har vi begränsat vår verksamhet. Språkcaféet tar tills vidare en paus.

Språkcafé i Flemingsbergs kyrka
Måndagar 13.30-15.00 i församlingssalen tillsammans med Källan - ett samarbete mellan Stadsmissionen, Stockholms katolska stift och Svenska kyrkan i Flemingsberg. På Språkcaféet får du möjlighet att prata svenska och träffa nya människor.
Läs mer om Källan här
Vi söker volontärer till Språkcaféet som vill prata svenska och umgås.

Kontakt & frågor:
Hannu, Lounela, diakon, 08-588 698 28.

Språkcafé i Prästgården, Huddinge församling
Vill du träffa nya människor och prata svenska över en kopp kaffe eller te? Vi pratar, fikar och lär oss om hur svenska samhället fungerar tillsammans. Välkommen att vara med! Kom när det passar, ingen föranmälan. Allt är gratis.
När:
Torsdagar kl. 14.00-15.30 med start torsdagen den 9 januari 2020