Hörby församling

Välkommen till Hörby församling. Här kan ni hitta allt från vilka gudstjänster som är på söndag, vilka aktiviteter som passar just er, var ni ska ringa när ni behöver ha tag på någon, till hur ni ska gör om ni vill vara en del av vår gemenskap.

Aktuellt från Hörby församling

Många församlingar och pastorat sänder live på webben från sina gudstjänster och andra evenemang. Du hittar sändningarna i vår kalender. Ha tålamod om sidan tar tid att ladda - det är mycket att gå igenom.

Digitala gudstjänster och evenemang

Tanzania har i likhet med världens alla länder påverkats av coronaviruset och flickor och unga kvinnor drabbas särskilt hårt i skuggan av pandemin.

Blogg: Ökade tonårsgraviditeter i skuggan av covid-19

Hörby kyrka

Hörby församlings kyrkor

I församlingen finns det tio kyrkor och två kyrkoruiner.

En gräsmatta som leder fram till en ruin.

Tankar inför helgen – en blogg där präster funderar utifrån söndagens texter

"Varje midsommar (utom detta märkliga år) firar min församling helgen med utomhusgudstjänster. Bland annat brukar vi samlas i den gamla kyrkoruinen i Nittorp." Läs tankar inför helgen av prästen Tomas.