Hörby församling

Välkommen till Hörby församlings hemsida. Här kan ni hitta allt från vilka gudstjänster som är på söndag, vilka aktiviteter som passar just er, var ni ska ringa när ni behöver ha tag på någon till hur ni ska gör om ni vill vara en del av vår gemenskap.

Aktuellt från Hörby församling

Påsken är en av årets största högtider där vi firar livets seger och kärlekens vinst. Det finns många olika sätt att fira påsken på. Här har vi samlat några av påskens traditioner att inspireras av.

Hur firar vi påsk?

Här kan du läsa lite mer om dem.

Var kan jag hjälpa?

Ibland vill man hjälpa till lite extra på något sätt. Svenska kyrkan är delaktig i många projekt och insamlingar. Här kan du läsa lite mer om dem.