Hörby församling

Välkommen till Hörby församling. Här kan ni hitta allt från vilka gudstjänster som är på söndag, vilka aktiviteter som passar just er, var ni ska ringa när ni behöver ha tag på någon, till hur ni ska gör om ni vill vara en del av vår gemenskap.

Aktuellt från Hörby församling

Många församlingar och pastorat sänder live på webben från sina gudstjänster och andra evenemang. Du hittar sändningarna i vår kalender. Ha tålamod om sidan tar tid att ladda - det är mycket att gå igenom.

Digitala gudstjänster och evenemang

Mitt i sommaren sker det ofattbara och på bara några sekunder har människor förlorat allt. Libanon var ett land i kris redan innan explosionen. Nu krävs att befolkningen orkar fortsätta kampen för sitt land och sin framtid. Det krävs att folket enas och att vi alla hjälps åt. Act Svenska kyrkan står med Beirut!

Blogg: Nu vaknar solidariteten – vår oanade kraft

Hörby kyrka

Hörby församlings kyrkor

I församlingen finns det tio kyrkor och två kyrkoruiner.

kvinna tittar genom kikhål i dörr

Tankar inför helgen – en blogg där präster funderar utifrån söndagens texter

Att göra det man måste, är att göra det man vill. Läs tankar inför helgen av prästen Catharina.