Hörby församling

Hörby församling Besöksadress: Ringsjövägen 1, 24231 Hörby Postadress: Box 164, 24222 Hörby Telefon: +46(415)17550 E-post till Hörby församling Webbplats

Hörby församling

Välkommen till Hörby församlings hemsida. Här kan ni hitta allt från vilka gudstjänster som är på söndag, vilka aktiviteter som passar just er, var ni ska ringa när ni behöver ha tag på någon till hur ni ska gör om ni vill vara en del av vår gemenskap.

Aktuellt från Hörby församling

Vad är kristen tro? Hur påverkar det mig och mitt liv? Kan jag fortfarande gå på fester fast jag är kristen? Livet är fullt av frågor. Så är det att vara människa. I konfirmationen kan vi hjälpas åt att svara på några.

Konfirmation

De anställda är viktiga, men ännu viktigare är de som hjälper till. Frivilliga som lägger ner tid, engagemang och glädje i verksamheterna! Vill du också vara en del av kyrkan?

Engagera dig!

Välkommen till Hörby kyrkogårdsförvaltning
som omfattar begravningsverksamhet och gravskötselservice till allmänheten.

Kyrkogårdsförvaltningen

Välkommen till Hörby kyrkogårdsförvaltning som omfattar begravningsverksamhet och gravskötselservice till allmänheten. Utöver begravnings- och serviceverksamheten utför vi nyanläggning och markbyggnadsarbeten samt fastighetsskötsel.