Hörby församling

Välkommen till Hörby församling. Här kan ni hitta allt från vilka gudstjänster som är på söndag, vilka aktiviteter som passar just er, var ni ska ringa när ni behöver ha tag på någon, till hur ni ska gör om ni vill vara en del av vår gemenskap.

Aktuellt från Hörby församling

Gud skapade oss människor likvärdiga. När vi föds är vi lika och när vi dör är vi lika, säger hon och tittar mig rakt in i ögonen. I ett av alla de länder där det demokratiska utrymmet nu börjat krympa kämpar Gloria Mafole för att göra verklig skillnad för unga flickor och för kommande generationer.

Blogg: Act Svenska kyrkan

Bönewebben fastan