Hörby församling

Välkommen till Hörby församlings hemsida. Här kan ni hitta allt från vilka gudstjänster som är på söndag, vilka aktiviteter som passar just er, var ni ska ringa när ni behöver ha tag på någon till hur ni ska gör om ni vill vara en del av vår gemenskap.

Aktuellt från Hörby församling

Vi lever alla under samma himmel och har samma rättigheter. Tillsammans med kyrkor och organisationer arbetar Act Svenska kyrkan långsiktigt mot fattigdom, förtryck och orättvisor, och agerar snabbt när katastrofen inträffar.

Act Svenska kyrkan

Här kan du läsa lite mer om dem.

Var kan jag hjälpa?

Ibland vill man hjälpa till lite extra på något sätt. Svenska kyrkan är delaktig i många projekt och insamlingar. Här kan du läsa lite mer om dem.