Österhaninge kyrka

Österhaninge kyrka med sin fina atmosfär och sitt karaktäristiska lutande torn är en omtyckt förrättningskyrka i livets alla skiften: dop, konfirmation, vigsel och begravning. Varmt välkomna.

Kontakta Österhaninge kyrka

Under medeltiden var Österhaninge en stor socken med djupa skogar, otaliga öar och vida vatten. Välkommen till Österhaninge kyrka med sitt rika kulturarv och stora verksamhet.

Om Österhaninge kyrka

Österhaninge kyrka är en populär kyrka för dop, konfirmation, vigsel och begravning. Kyrkan har anor från 1320-talet. Intill kyrkan ligger vackra Österhaninge församlingshem.

Buss till Österhaninge begravningsplats

Buss via Vendelsö, Brandbergen, Handen, Jordbro och Västerhaninge C till Österhaninge begravningsplats. Den som vill kan kliva av vid Österhaninge kyrka. Bussen är gratis. Ingen anmälan. Klicka för att ladda ner turlistan.