Other languages with Google Translate

Use Google to automatically translate this website. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Prata med oss

Kontakt

Svenska kyrkan i Haninge Besöksadress: Runstensvägen 14, 13638 Handen Postadress: BOX 113, 13622 Haninge Telefon:+46(8)55567000 E-post till Svenska kyrkan i Haninge

Jourhavande präst

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Boka vigsel

Om du vill boka vigsel kan du antingen boka här på webben, besöka oss, ringa eller mejla. Har du speciella önskemål eller frågor, t ex om ni vill kombinera dop och vigsel, rekommenderar vi att ni ringer oss.

VÄLKOMMEN ATT BOKA EN TID FÖR VIGSEL DIREKT HÄR PÅ WEBBEN

- Välj kyrka och/eller datum och få upp lediga tider i kalendern. Syns det inga tider på ett visst datum så beror det på att tiderna redan är bokade. 

- Det går att boka tid för vigsel via webben tidigast ett år i förväg och senast fyra veckor före vigseltillfället. Hittar ni ingen tid som passar, vill vigas i en annan kyrka/plats eller har andra önskemål går det alltid bra att kontakta oss per telefon eller e-post.

- Välj en tid och fyll i uppgifter i formuläret som öppnas. 

- När din bokningsförfrågan skickats till oss, gör vi en avstämning och återkommer till dig inom 5 arbetsdagar. Först då är bokningen definitiv.

- Observera att minst en av er måste vara medlem i Svenska kyrkan för att kunna boka en vigsel hos oss. Läs mer om medlemskap i Svenska kyrkan

- För att vigas måste ni ha en giltig hindersprövning. nk på att ansöka om hindersprövning hos Skatteverket i god tid och att denna är giltig i 4 månader. Läs mer hos Skatteverket.

- Vi hyr inte ut lokaler för bröllopsfest.

Vid frågor kontakta oss på 08-555 670 10 eller haninge.bokning@svenskakyrkan.se 

Välkommen med er bokning!