Svenska kyrkan i Haninge Besöksadress: Runstensvägen 14, 13638 Handen Postadress: BOX 113, 13622 Haninge Telefon: +46(8)55567000 E-post till Svenska kyrkan i Haninge

Kyrkor i Haninge

Varmt välkomna till kyrkorna i Haninge. Här pågår full verksamhet med mysiga träffar, dop, konfirmation, vigsel, begravning, mässor, gudstjänster, musik, barn- och ungdomsverksamhet och mycket mer.

trädkrans från 1889 av stora lindar.

Västerhaninge kyrka

Varmt välkommen på mässa, samtal, träffar, konserter och mycket annat i en vacker kyrka med rik historia. Innanför muren växer en trädkrans från 1889 av stora lindar.

Varmt välkomna.

Österhaninge kyrka

Österhaninge kyrka med sin fina atmosfär och sitt karaktäristiska lutande torn är en omtyckt förrättningskyrka i livets alla skiften: dop, konfirmation, vigsel och begravning. Varmt välkomna.

Häringe kapell var från början ett skogsvaktarboställe. År 1929 lät dåvarande godsägaren bygga om det gamla stenhuset till ett vacker litet kapell som nu ligger två kilometer norr om Häringe slott.

Häringe kapell

Västerhaninge kapell invigdes 1958. Tidigare fanns ett mindre gravkapell som låg på Västerhaninge gamla kyrkogård. Det gamla kapellet revs i samband med att det nya togs i bruk. År 1992 fick hela kapellet en ansiktslyftning, kapellet blev en lillkyrka och är nu möjlig att använda till alla slags förrättningar. Antal sittande 56, sittande + stående 70. Adress: Kyrkvägen 7

Västerhaninge kapell