Svenska kyrkan i Haninge Besöksadress: Runstensvägen 14, 13638 Handen Postadress: BOX 113, 13622 Haninge Telefon:+46(8)55567000 E-post till Svenska kyrkan i Haninge

Lokaler Svenska kyrkan i Haninge

Små kapell, församlingshem och kyrkor. Svenska kyrkan i Haninge har verksamhet på gång på många platser och en del lokaler går att boka. Välkommen att höra av er.

Bokning av lokaler i svenska kyrkan i Haninge

Alla kyrkor och kapell och lokaler inom Svenska kyrkan i Haninge bokas genom samma kontaktuppgifter. Varmt välkommen!

E-post till bokningen: haninge.bokning@svenskakyrkan.se
Telefonbokning, tel: 08-555 670 10
Måndag kl. 09.00-12.00
Tisdag-torsdag kl. 09.00-15.00 med lunchstängt kl. 12.00-13.00.
Fredag kl. 09.00-12.00

I S:t Eskils kyrka i Handen finns två större rum som lämpar sig för dopfika eller begravningskaffe. Församlingssalen ligger på samma våningsplan som kyrksalen, med direkt anslutning till ett stort kök. Församlingssalen rymmer 80 personer. En trappa ned ligger allrummet med plats för 90 personer och ett mindre kök.

Lokaler i S:t Eskils kyrka

Det går att boka Gammelgården för minnesstunder och dopfika för max 40 personer fördelat på tre rum. Under veckan pågår olika verksamheter i Gammelgården. Kontakta bokningen för att få veta när lokalen är ledig.

Gammelgården

I Jordbro kyrka finns en församlingssal som går att boka för dopfika eller begravningskaffe. Församlingssalen rymmer 50 personer.

Lokal i Jordbro kyrka

Muskögården är en enkel samlingslokal med plats för 30 personer, som går att boka för dopfika eller begravningskaffe. Nära Muskö kyrka.

Muskögården

Byggdes 1935 på initiativ av Nils Hökby. Församlingshemmet har blivit om- och tillbyggt och även fungerat som familjebostad. Det har varit lokal för en hushållsskola och fortsättningsskola. Numera fungerar den som en fin möteslokal. Här finns plats för 40 personer med tillgång till kök.

Ornö församlingshem

Sällskapsrum för 25 personer.
Stora salen för 100 personer.

Tungelsta församlingshem

Tungelsta församlingshem ligger i Tungelsta kyrka. Tungelsta församlingshem har lokaler för uthyrning vid dop, begravning, vigsel samt andra sammankomster: Sällskapsrum för 25 personer. Stora salen för 100 personer.

I Vendelsö kyrka finns det ljusa och öppna kyrktorget, precis utanför kyrksalen. Här finns möjlighet att boka lokalen för dopfika eller begravningskaffe. Lokalen rymmer 100 personer. Kök finns att tillgå.

Lokal i Vendelsö kyrka

I Västerhaninge församlingshem pågår många verksamheter varje vecka. Här kan man hyra lokal för dopfika eller begravningskaffe. I  stora salen ryms ca 100 personer, i konfirmandsalen ca 30 personer. Adress: Kyrkvägen 7

Västerhaninge församlingshem

I Västerhaninge församlingshem pågår många verksamheter varje vecka. Här kan man hyra lokal för dopfika eller begravningskaffe. I stora salen ryms ca 100 personer, i konfirmandsalen ca 30 personer. Adress: Kyrkvägen 7