Con Anima

Con Anima är en kör bestående av sångglada tjejer. (terminsstart onsdag vecka 4)

Ålder på Con Anima är åk 7 och uppåt. Vi övar i Sils församlingshem onsdagar kl. 18.45-20.30.

Vi strävar efter att ha bredd på vår repertoar och sjunger gospel, visa, klassisk musik, film- och populärmusik med ett bra innehåll. Vi gillar utmaningar och genom åren har vi sjungit och sjunger, på gudstjänster och rest en del både i Sverige och utomlands, nu senast i Berlin. Från den lilla kyrkan i Schlatkow nära polska gränsen till Gedächtniskirche i Berlin. Vi sjunger en del tillsammans med kören Cantabile, framförallt vid våra julkonserter.

Ewa Svensson