Orgelundervisning

Vill du lära dig att spela orgel? Både nybörjare och du som kommit en bit på väg kan få ta lektioner på orgeln i Mariakyrkan.

Lina Lindkvist, som leder undervisningen, är utbildad suzukipedagog och tar emot elever måndag, tisdag och onsdag eftermiddag. Det finns också vissa möjligheter att hyra övningsinstrument av församlingen. Undervisningen består av enskilda lektioner om 30 min per vecka, och terminsavgiften är omkring 800 kr.

Varje termin arrangerar vi en lunchkonsert i domkyrkan tillsammans med orgelelever från andra församlingar, Unga organister.

Lina Lindkvist

Göteborgs domkyrkoförsamling