Kontakta oss

Ta kontakt med församlingen på telefon eller e-post om du vill boka kyrklig förrättning, nå personalen eller tala med dina förtroendevalda. Församlingsexpeditionen finns på Kyrkogatan 28 på förmiddagar och i domkyrkan på eftermiddagar.

Domkyrkan är öppen måndag till fredag kl. 10-18.30, lördag-söndag kl 10-16. Mariakyrkan är öppen vid kvällsmässan kl. 19 den sista söndagen i månaden och under våffelkaféet i en månad före midsommar.

Församlingsexpeditionen är öppen för besök och telefonsamtal
vardagar klockan 9.00-12, 12.30-15.30.

För inträde och utträde i Domkyrkoförsamlingen krävs en skriftlig ansökan. Blankett kan beställas på expeditionen tel. 031- 731 61 30 eller e-post till församlingens brevlåda

Vet du inte vilken församling du tillhör? Här kan du ta reda på det.

Domkyrkoförsamlingens och Christines arkiv är flyttad till Landsarkivet. Där finns de arkiv man behöver som släktforskare.

Folkbokföringsärenden som personbevis och hindersprövning sköter Skatteverket

Besök oss

på församlingsexpeditionen på Kyrkogatan 28 kl. 9-12 på förmiddagar eller i Domkyrkan på eftermiddagar kl. 12.30-15.30

Posta brev till oss