Göteborgs domkyrkoförsamling

Göteborgs domkyrkoförsamling Besöksadress: Kyrkogatan 28, 41115 GÖTEBORG Telefon: +46(31)7316130 E-post till Göteborgs domkyrkoförsamling Webbplats

Göteborgs domkyrkoförsamling

Göteborgs domkyrka har en rik och engagerad verksamhet med minst elva gudstjänster i veckan, konserter varje fredag och lördag, utställningar, stora uppsättningar körverk, barnens katedral och mycket mer. Till församlingen hör också Mariakyrkan som är en omtyckt kyrka för dop, vigsel och begravning.

En utställning om ikonmålare Erland Forsberg.
Öppnar på söndag kl. 12.30 efter högmässan.

Fönster mot himlen

En utställning om ikonmålare Erland Forsberg. Öppnar på söndag kl. 12.30 efter högmässan.

I Mariakyrkan kl 19 sista söndagen varje månad

Sinnesromässa

I Mariakyrkan kl 19 sista söndagen varje månad

Göteborg har hedersuppdraget att arrangera det tjugoförsta nordiska kyrkomusiksymposiet som ordnas vartannat år i en nordisk stad. I domkyrkan ges flera fina konserter.

Nordiskt kyrkomusiksymposium

Ta kontakt med församlingen på telefon eller e-post om du vill boka kyrklig förrättning eller nå personalen. Expedition på Kyrkogatan 28.

Kontakta oss

Kontakta bokningscentralen och boka tid för dop, bröllop och begravning. Bokningscentralen svarar på frågor som rör kyrkliga förrättningar i tio kyrkor i centrum.

Boka dop, vigsel och begravning i domkyrkoförsamlingen