Nätverket "Framtiden bor hos oss" samlar distrikt och församlingar i Svenska kyrkan i mångreligiösa och mångkulturella stadsdelar. Hos oss tar det nya samhället och den nya kyrkan form.

Medarbetarkonferens 18-19/4 i Oslo

I april genomför vi FBHOs nätverkens första gemensamma konferens Vi ses i Haugerud kirke! Anmälan har öppnat nu. Info 1/3: Pga tekniskt strul har det inte gått att boka rum de senaste dagarna på hotell Radisson Alna i Oslo. Möjligheten att boka med rabatt förlängs till den 18/3.

Foto: Arne Hyckenberg

Regional träff i Hallunda, Stockholm ons 13/3 kl 9-13.

Medarbetare från FBHO-församlingar välkomnas till regional träff i Ljusets kyrka i Hallunda onsdag den 13 mars. Julian Khalaf föreläser om gatuvåld, samtal i smågrupper samt lunch. Välkommen!

FBHOs nyhetsbrev och narrativ rapport

I FBHOs nyhetsbrev får du veta vad som är på gång i nätverket Framtiden bor hos oss. Här nedan kan du läsa tidigare nyhetsbrev och anmäla dig som prenumerant. Här finns även nätverkets narrativa rapport som redogör vad som hänt under året som gått.

Utbildningar och dokumentation

Nätverket erbjuder olika former av utbildningar och mötesplatser . Här hittar du mer information om de utbildningar som varit och de som erbjuds framöver. Även viss dokumentation hittar du här.