Flen, Helgesta-Hyltinge församling

"Du skall älska Herren, din Gud, av hela ditt hjärta och med hela din själ och med hela din kraft och med hela ditt förstånd, och din nästa som dig själv." Lukasevangeliet 10:27

Vårkonsert

Välkommen till Hyltinge kyrka söndagen den 26 maj kl. 18:00 på Vårkonsert med Helgesta-Hyltinge kyrkokör.

Ledig tjänst: Komminister 100%

Är det dig vi väntar på?

Fredagskonfa 2024-2025

Äntligen - nu kan du anmäla dig!

Musik sommaren 2024

Vi låter musiken förgylla vår sommar, hela 12 konserter finns att avnjuta!

Hyltinge kapell

Kyrkogårdens historia - från gravkullar till minneslundar

Det utseende som våra kyrkogårdar och begravningsplatser har idag speglar samhällets syn på död och begravning under flera hundra år. Kyrkogårdarna är som öppna historiska arkiv. Hit har alla tillträde, och här finns ett botaniskt, arkitektoniskt, religiöst och etnologiskt kulturarv.

Hyr lokal

Här hittar du information om de lokaler du kan hyra av oss

Svenska kyrkans logotyp på Kyrkans hus i Uppsala.

Information om personuppgiftsincident

Svenska kyrkan vill informera dig om en personuppgiftsincident som skedde i samband med att kyrkan utsattes för ett cyberangrepp i november 2023. Syftet med informationen är att berätta vad som hänt och vilka åtgärder kyrkan vidtagit. Vi ger även generella tips på vad du kan göra själv för att skydda dina personuppgifter.

Behöver du någon att prata med?

SVENSKA KYRKAN I FLEN - PRÄST ELLER DIAKON

Nås via bokningen: Mån, tis, tors och fre kl. 9.00 - 12.00.

SVENSKA KYRKAN - JOURHAVANDE PRÄST

Alla dagar kl 17-08, tel: 112.
Om du inte vill ringa, går det även att nå jourhavande präst via chatt (sön-tors kl 21-24) eller att skriva ett digitalt brev. Här når du Jourhavande präst.

PALVELEVA PUHELIN/SVENSKA KYRKANS FINSKA TELEFONJOUR

Joka ilta/Varje kväll 21-24