Other languages with Google Translate

Eskilstuna Besöksadress: Eskilstuna pastorat, Kyrkans hus, Smörparken, 63220 Eskilstuna Postadress: Eskilstuna pastorat, Box 307, 63104 Eskilstuna Telefon: +46(16)170700 E-post till Eskilstuna

Eskilstuna pastorat

Kallelse

Eskilstuna pastorats Kyrkofullmäktige kallas till sammanträde i Fors församlingshem, Nygatan 1, måndagen den 21 januari 2019 kl 18.30.

Ärenden enligt anslag och personlig kallelse.

Lars G Linder
Kyrkofullmäktiges ordförande

Start 15 januari.

Kör på gång!

Det händer nya saker i Eskilstuna församling, vi startar en gosskör för hela pastoratet! Alla nyfikna pojkar från 6 års ålder är välkomna. Vi träffas tisdagar i två grupper: 6-9 år kl. 15:30-16:45, 10-12 år kl. 16:45-18:00, Klosters kyrka. Mellanmål finns i kyrkans café från kl. 15:00. Start 15 januari. Kontakta organist Marcel Punt för mer information, marcel.punt@svenskakyrkan.se, 016-40 33 652.

För dig som fyllt 18 år finns möjlighet att söka säsongsanställning.

Sommarjobb och säsongsanställning

Varje sommar anställer Eskilstuna pastorats kyrkogårdar säsongsarbetare och sommarjobbare. För dig som fyllt 16 år finns möjlighet att söka sommarjobb på Eskilstuna pastorats kyrkogårdar. För dig som fyllt 18 år finns möjlighet att söka säsongsanställning.

Ditt medlemskap bidrar till att Eskilstuna församling ger stöd, inspiration och hjälp till tusentals människor varje år. Tillsammans gör vi skillnad i Eskilstuna!

Bli medlem

Här hittar du all vår personal, växeln och våra olika kontaktvägar.

Här hittar du all vår personal, växeln och våra olika kontaktvägar.