Other languages with Google Translate

Eskilstuna Besöksadress: Eskilstuna pastorat, Kyrkans hus, Smörparken, 63220 Eskilstuna Postadress: Eskilstuna pastorat, Box 307, 63104 Eskilstuna Telefon:+46(16)170700 E-post till Eskilstuna

Eskilstuna pastorat

Kallelse

Eskilstuna pastorats Kyrkofullmäktige kallas till sammanträde i
Fors församlingshem, Nygatan 1, måndagen den 25 februari 2019 kl 18.00.

Ärenden enligt anslag och personlig kallelse.

Lars G Linder
Kyrkofullmäktiges ordförande

För dig som fyllt 18 år finns möjlighet att söka säsongsanställning.

Sommarjobb och säsongsanställning

Varje sommar anställer Eskilstuna pastorats kyrkogårdar säsongsarbetare och sommarjobbare. För dig som fyllt 16 år finns möjlighet att söka sommarjobb på Eskilstuna pastorats kyrkogårdar. För dig som fyllt 18 år finns möjlighet att söka säsongsanställning.

Att arbeta i vår organisation innebär ofta arbete med människor på många olika sätt och att arbeta för något man tror på. Här kan du läsa mer och hitta våra lediga tjänster.

Jobba hos oss

Att välkomna ditt barn till familj, vänner och världen med ett dop är en betydelsefull handling och ett minne för livet.

Dop

Ditt medlemskap bidrar till att Eskilstuna församling ger stöd, inspiration och hjälp till tusentals människor varje år. Tillsammans gör vi skillnad i Eskilstuna!

Bli medlem

Här hittar du all vår personal, växeln och våra olika kontaktvägar.

Här hittar du all vår personal, växeln och våra olika kontaktvägar.

Svenska kyrkan har hanterat personuppgifter i flera hundra år på ett ansvarsfullt och respektfullt sätt och det kommer vi att fortsätta göra.

GDPR - nya dataskyddsförordningen