Eskilstuna församling Besöksadress: Kyrkans hus, Smörparken, 63220 Eskilstuna Postadress: Box 307, 63104 Eskilstuna Telefon: +46(16)170700 E-post till Eskilstuna församling Webbplats

Svenska kyrkan Eskilstuna församling ger stöd, inspiration och hjälp till tusentals människor varje år. Ofta i det tysta. Men stöd och hjälp som kan betyda oerhört mycket i vardagen.

Bli medlem

Varje barn är unikt, varje dop är unikt. Att välkomna ditt barn till familj, vänner och världen med ett dop är en betydelsefull handling - ett minne för livet.

Boka dop

Prenumerera på vårt nyhetsbrev