Eskilstuna församling Besöksadress: Kyrkans hus, Smörparken, 63220 Eskilstuna Postadress: Box 307, 63104 Eskilstuna Telefon: +46(16)170700 E-post till Eskilstuna församling Webbplats

Boka dop

Här hittar du våra lediga tjänster, välkommen med din ansökan!

Här hittar du våra lediga tjänster, välkommen med din ansökan!

Här kan du läsa mer om reformationen och vilka spår den satte i Sverige och även i Eskilstuna.

500 år av reformation

17 september 2017 är det kyrkoval i Sverige. När du röstar i kyrkovalet, är du med och påverkar vad kyrkan ska lägga resurserna på. Här får du information om hur och var du röstar.

Låt din röst bli hörd!

Svenska kyrkan har ett stort internationellt arbete. Just nu behövs ditt stöd till människor som drabbats av svält och människor på flykt i Afrika. Tack för din gåva!

Du behövs - ge stöd och hopp i katastrofen

Nu kan du anmäla dig till konfirmation! Kika in vad vi har att erbjuda och anmäl dig till den grupp du tycker verkar mest intressant!

Konfirmation

Just nu ger vi en sista chans att hitta gravrättsinnehavare till några gravar. Vi saknar anhöriga till gravar och kommer därför efter den 30 juni 2017 ta över dem. Hör av dig om detta gäller dig! Mer info i pdf-filen.

Vi letar efter gravrättsinnehavare till gravar!

Låt din röst bli hörd!

Januari 2018 bildar Eskilstuna och Västra Rekarne församlingar Eskilstuna pastorat.

Eskilstuna församling blir pastorat

När du  är ute och reser kan det ibland kännas skönt att veta att det finns någon att prata med. Svenska kyrkan har en öppen dörr till gemenskap och andakt för dig.

Svenska kyrkan finns för dig utomlands

När du är ute och reser kan det ibland kännas skönt att veta att det finns någon att prata med. Svenska kyrkan har en öppen dörr till gemenskap och andakt för dig.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Genom att skicka in anmälan godkänner du att du registreras hos Eskilstuna församling enligt PUL, läs mer här.