Eskilstuna församling Besöksadress: Kyrkans hus, Smörparken, 63220 Eskilstuna Postadress: Box 307, 63104 Eskilstuna Telefon: +46(16)170700 E-post till Eskilstuna församling Webbplats

Att konfirmera sig är Inte som du tror. Anmäl dig till årets konfagrupper och upptäck det själv.

Anmäl dig till konfirmation

Svenska kyrkan Eskilstuna församling ger stöd, inspiration och hjälp till tusentals människor varje år. Ofta i det tysta. Men stöd och hjälp som kan betyda oerhört mycket i vardagen.

Bli medlem

Varje barn och dop är unikt. Att välkomna ditt barn till familj, vänner och världen med ett dop är en betydelsefull handling och ett minne för livet.

Boka dop

Prenumerera på vårt nyhetsbrev