Other languages with Google Translate

Eskilstuna Besöksadress: Eskilstuna pastorat, Kyrkans hus, Smörparken, 63220 Eskilstuna Postadress: Eskilstuna pastorat, Box 307, 63104 Eskilstuna Telefon:+46(16)170700 E-post till Eskilstuna

Eskilstuna pastorat

NÖDROP!

Närmare 2 miljoner människor har drabbats av cyklonen Idai i sydöstra Afrika. Många är i akut behov av humanitär hjälp och behovet av gåvor är stort. Tillsammans kan vi göra skillnad för våra medmänniskor.

Hittills har närmare 2 miljoner människor drabbats men antalet som mist sina liv eller förlorat sina hem och i Malawi, Moçambique och Zimbabwe i sydöstra Afrika förväntas stiga. Situationen är just nu mycket svår för många människor och hjälpinsatser måste snabbt sättas in för att rädd liv och lindra nöd. Vi arbetar intensivt tillsammans med partner för att ge människor som drabbats mat, rent vatten och skydd. Din gåva behövs och används där behoven är som störst.

Läs första numret av Västra rekarne församlingsblad här!