Eskilstuna Besöksadress: Eskilstuna pastorat, Kyrkans hus, Smörparken, 63220 Eskilstuna Postadress: Eskilstuna pastorat, Box 307, 63104 Eskilstuna Telefon: +46(16)170700 E-post till Eskilstuna

Bli medlem

Ditt medlemskap bidrar till att hjälpa utsatta människor i din närhet eller runt om i världen. Eskilstuna pastorat ger stöd, inspiration och hjälp till tusentals människor varje år. Stöd och hjälp som kan betyda oerhört mycket i vardagen. Ibland avgörande för hur man mår, vilka man träffar och hur man tänker om sig själv och livet.

Tillsammans gör vi skillnad i Eskilstuna! Varje dag bidrar du till att hjälpa människor i sorg, att familjer i behov får ekonomiskt stöd, att barn och föräldrar får mötas och till att Eskilstuna Stadsmission kan ge hemlösa tak över huvudet. Varje dag gör du en insats som betyder något för någon.

Du kan antingen besöka oss för att ansöka om medlemskap eller fylla i formuläret nedan. När du har skickat in din ansökan kommer du att få en bekräftelse till din e-post. Vi kontrollerar att alla uppgifter stämmer och skickar en slutlig bekräftelse om ditt nya medlemskap. Genom att skicka in anmälan godkänner du att du registreras hos Eskilstuna pastorat enligt PUL, läs mer här.

Folkbokförd utanför Sverige

Om du inte är folkbokförd i Sverige kan du skriftligt ansöka om medlemskap hos Kyrkostyrelsen, 751 70 Uppsala. E-post: kyrkostyrelsen@svenskakyrkan.se

Bli medlem genom att fylla i formuläret

Välj en av nedan alternativ:

Kontakt: Adresser, telefonnummer och besökstider

Växel: 016 - 17 07 00
Mejl: Eskilstuna pastorat

Förändring av telefon och besökstider:

Måndag 30 april är det inte möjligt att besöka oss men du når oss via telefon 09-12. Fredag 11 maj har vi inte möjlighet att ta emot samtal eller besök. Men du är välkommen att ringa eller besöka oss måndag 14 maj. Gravärenden har öppet som vanligt.

Telefontider:
Måndag, tisdag, torsdag: 9-12 och 13-16
Fredag: 9-12 och 13-15

Bokning av dop, vigsel, begravning

Telefon: 016-403 37 50.
Mejl: eskilstuna.bokning@svenskakyrkan.se