Göteborgs domkyrkoförsamling Besöksadress: Kyrkogatan 28, 41115 GÖTEBORG Telefon: +46(31)7316130 E-post till Göteborgs domkyrkoförsamling Webbplats

Göteborgs domkyrkoförsamling

Göteborgs domkyrka har en rik och engagerad verksamhet med minst elva gudstjänster i veckan, konserter varje fredag och lördag, utställningar, stora uppsättningar körverk, barnens katedral och mycket mer. Till församlingen hör också Mariakyrkan som är en omtyckt kyrka för dop, vigsel och begravning.

Hemsidan är under omgörning och en del material saknas. Allteftersom uppdateras hemsidan och sidor läggs till. Saknar du uppgifter når du domkyrkoförsamlingen på telefon, expedition 031-731 61 30, bokningscentral 031-731 66 00 och personalen under fliken Kontakt i den gula listen överst.

Tack för ditt tålamod!