Foto: Annika Berglund

En resa med biskopen

Nyhet Publicerad

Det var en mysig och gemytlig stämning i Mariakyrkan igår när biskop Hans Stiglund talade om kallelse, och om hur vägen mot att nå sitt verkliga kall i livet inte alltid är särskilt rak eller enkel att förstå. Ibland inser man kanske inte förrän i efterhand hur möten och händelser har rustad en att förverkliga sitt kall.

Hans berättade även om sitt eget kall och om vad som har format honom längs hans resa mot att bli biskop. Det 50-talet personer på plats i kyrkan verkade väldigt nöjda och intresserade av att höra mer av Hans.

Vid fikat uppstod sedan ett härligt sorl trots att kaffet tog slut. Ett stort tack till Glory som, sänd av Gud, ställde upp och fixade i köket.

Nedan kan du se filmen från gårdagens resa med biskop Hans Stiglund.

 

resan inåt

Under våren hålls en serie av föredrag under rubriken "Resan inåt" i Mariakyrkan i Sävast. Föredragen kommer att på något sätt beröra "kallelsen" och vänder sig till dig som vill reflektera över och utmanas i din tro. Vid varje tillfälle är det ett föredrag, fika med möjlighet till samtal kring föredraget, följt av en avslutande andakt med lovsång.  

Nästa Resan inåt är den 22 februari kl 18.30 i Mariakyrkan.

Mer information hittar du här - Resan inåt