Frusna rosor framför Anderslövs vita kyrka.

Anderslövs församling

Välkommen till Anderslövs församling - landsortsförsamlingen på slätten! Det finns många tillfällen att mötas här. Gudstjänster, körer, caféer, barn & ungdomsverksamhet - det finns något för alla! Varmt välkommen!

På gång i Anderslövs församling

Läs om vad som händer i våra kyrkor och i församlingshemmet

Gå till kalendern

Fira julen med oss!

Från första advent till trettondedagen fyller vi våra gudstjänster med stämningsfull musik!

Levande ljus i en luciakrona mot en svart bakgrund

Lucia!

11 december kl. 16.00 i Anderslövs kyrka med Lussekören & Enchorus. 13 december kl. 19.00 i Gärdslövs kyrka med församlingens nya kör ReChoir

Pojke som tittar ut genom en tv-ruta. Han har 3d-glasögon på sig och håller i en rödranding förpackning med popcorn.

Jullovsbio 2023 för lediga barn & unga!

Onsdag 4 jan. Kl. 10: Tuffa gänget. Kl. 13: We Can Be Heroes (visas på svenska)

Svartvit bild på Anderas Jonsson som lutar ena armen mot en vägg.

Vad händer när bollen inte är rund?

Om att längta efter att få höra till men inte få, att försöka leva upp till normer men inte kunna. För högstadieelever och uppåt. 1 feb kl. 19 i Anderslövs församlingshem. Fritt inträde.

Vi högtidlighåller Förintelsens minnesdag

Gudstjänst och samtal med Mira Kelber, ordförande i Judisk ungdom Malmö. 26 januari kl. 18.

Glad banan mot en gul bakgrund.

Lördagscafé 11 feb kl. 14: Den bananen var god!

Trelleborgs kammarkör hyllar Povel Ramel som skulle firat 101 år i år.

Läs det senaste församlingsbladet här! Här hittar du också kryss-svaren!

Mycket snack och lite verkstad

Precis som namnet antyder så är det faktiskt tänkt att vi träffas främst för att umgås och prata, inte för att få något gjort! Varannan tisdag kl. 14 - 16 i församlingshemmet i Anderslöv.

Filmkvällar

Höstens filmvisningar i församlingshemmet! Nästa film är "Elvis" som visas 23 januari.

En uppdukad frukostbuffé med grönsaker, ost & skinka på olika fat.

Måndagsfrukost

Kaffe, fralla, pålägg & god gemenskap. Varannan måndag kl. 9 på församlingshemmet i Anderslöv!

Vit tallrik med röd köttbullesoppa.

Sopplunch

Vårens soppluncher hålls varannan onsdag kl. 11.30 i församlingshemmet i Anderslöv! Vi startar igen den 18 januari.

En brevlåda där det står "Förslagslåda" .

Förslagslåda

Lämna en ”lapp” i vår digitala förslagslåda.

Glada konfirmander i vita kåpor på väg mot kyrkan.

Sommarkonfirmation 2023

ANMÄL DIG HÄR till sommarkonfa2023

Stenlagd gång som leder upp till Anderslövs vita kyrka.

Vi koncentrerar våra gudstjänster till Anderslövs kyrka

Detta gör vi under under årets kallare månader.

Be en bön för fred

På bönewebben kan du tända ett ljus eller be en digital bön för fred.

Händer som spelar på ett piano.

Musikletarhjälpen!

Vilken psalm är vilken och hur låter den…?!?! Lyssna på de olika psalmerna (och andra låtar) här!

Barnkyrkan

I vår barnkyrka kan barn i alla åldrar själv leka präst eller föräldrar till barnet som ska döpas.

Läs det senaste församlingsbladet här! Här hittar du också kryss-svaren!

En brevlåda där det står "Förslagslåda" .

Förslagslåda

Lämna en ”lapp” i vår digitala förslagslåda.