Anderslövs församling

Välkommen till gemenskap! Våra expeditionstider: Måndag-Fredag kl 10.00-12.00 tel: 0410-20225. Varmt välkommen!

Vi öppnar upp och börjar fira våra gudstjänster tillsammans med er, kära församlingsbor, igen!

Söndagen den 7 juni, på heliga trefaldighets dag, klockan 11.00 är ni välkomna på mässa i Anderslövs kyrka. I enlighet med myndigheternas rekommendationer ber vi dig att visa omtanke till andra besökare: håll avstånd, till exempel genom att sitta glest i kyrkbänkarna, och håll dig hemma om du känner dig sjuk.

Fram till den 28 juni kommer vi i slutet av veckan att lägga ut en digital andakt som fokuserar på kommande söndagens tema på vår Facebooksida (www.facebook/anderslovsforsamling) som du som inte kan eller vill gå till kyrkan kan ta del av.

Anderslövs kyrka står öppen varje vardag mellan klockan 8–16 för dig som vill besöka kyrkan, sitta ner en stund, tända ett ljus eller be en bön. Även Fru Alstads kyrka står öppen på vardagar mellan kl. 8-16.

Vi fortsätter att hjälpa våra församlingsbor i riskgrupper att handla mat och mediciner.  Och givetvis når du våra präster om du känner dig orolig och behöver prata med någon.  Klicka här om du vill läsa mer!

De flesta av våra verksamheter har tagit sommarlov, och vi hoppas att vi kan starta upp ordentligt igen i september!

Men vi  vill bjuda in till våra caféer som vi håller på Anderslövs församlingshems innergård. Läs mer här nedan!

Gud är vår tillflykt och vår styrka, en hjälp i nöden, som aldrig svikit.
Psaltaren 46:2

NU HAR VI ÖPPNAT INTRESSEANMÄLNINGARNA FÖR KONFIRMATION 2020/2021!

Anmälning senast 1:a juli 2020

Klicka på bilden för att komma vidare till formuläret.

konfirmation Bild: Alex Giacomini /Ikon

Pastorsexpeditionen