Ge kollekt med swish!

Visste du att du kan skänka kollekt via swish? Märk med dagens datum!
Vårt swishnummer är 123 043 98 44.

Någon håller en korg fylld med sedlar.

Årets församlingskollekt 2022

går till Läkare utan gränser och Min stora dag.

Söndagens tema

Här kan du läsa om söndagen tema och texter

En svart figur springer i universum.

Tankar inför helgen – en blogg där präster funderar utifrån söndagens texter

Universum var öde, djupet täcktes av mörker och en Gudsvind svepte fram. Sedan förändrades allt på ett ögonblick. Läs Tankar inför helgen av prästen Emelie.

Barnkyrkan

I vår barnkyrka kan barn i alla åldrar själv leka präst eller föräldrar till barnet som ska döpa

Läs det senaste församlingsbladet här! Här hittar du också kryss-svaren!