Läs det senaste församlingsbladet här! Här hittar du också kryss-svaren!

Församlingsbladet Tro hopp Kärlek kommer ut fyra gånger om året. Det delas ut via posten till alla hushåll i församlingen. Du kan också hämta det senaste bladet i församlingshemmet eller i någon av våra kyrkor.

Du kan också läsa det senaste bladet här!

Bor du i församlingen men har INTE fått ditt blad? Skicka gärna ett mejl till Karin, vår kommunikatör: karinmaria.nilsson@svenskakyrkan.se

Klicka på bilden till det församlingsblad du vill läsa!

Församlingsblad nr 3 2022

Församlingsblad nr 2 2022

Ett korsord med rätt svar inskriva.

Facit till Sommarkrysset i församlingsbladet nr 2 2022

Vinnare av två biljetter till Christina Lindbergs konsert är Monica Nilsson, Gärdslöv! Stort grattis!

Församlingsblad nr 1 2022

Församlingsblad nr 4 2021

Församlingsblad nr 3 2021

Församlingsblad nr 2 2021

Församlingsblad nr 1 2021

Församlingsblad nr 4 2020

Församlingsblad nr 3 2020

Församlingsblad nr 2 2020

Församlingsblad nr 1 2020

Församlingsblad nr 3-4 2019

Tipsa oss!

Våra kyrkor är fulla av kulturhistoriska skatter och andra berättelser! I varje nummer av församlingsbladet kommer vi berätta lite närmare om något av de föremål eller händelser som har en koppling till vår församling eller våra kyrkor.

Har du något speciellt minne från någon av våra kyrkor som du hade velat berätta om? Kontakta vår kommunikatör!

Anderslövs kyrka, sett från Landsvägen, juni2020

Våra kyrkor

Vi har åtta kyrkor i församlingen. Här kan du läsa mer om dem.

Liten stenängel som blundar och håller händerna framför sig.

Våra gravskick

Det finns olika typer av gravar, det kallas för olika gravskick. Här kan du läsa om vilka olika gravskick det finns i församlingen.