Klicka och läs mer om de olika verksamheterna!

Lördagscafé 10 september - Tobais Tjärdahl

Musiklärarstuderande, ukulelespelande, kantor-vikarierande 21-åriga singer/songwritern

Församlingskvällar hösten 2022

21 september: Mattias Edvardsson - författare | 9 november: Lars Yngve - mångsysslare & inspiratör | 24 november: Maria van Zijl - från Open doors.

Vit tallrik med röd köttbullesoppa.

Sopplunch

Höstens första sopplunch är den 28 september!

Två äldre kvinnor samtalar och skrattar.

Måndagsfrukost

Kaffe, fralla, pålägg & god gemenskap. Höstens första frukost är den 5:e september!

Filmkvällar

Höstens filmvisningar i församlingshemmet!

Låt nålen vila

Syföreningen i Alstad och Slågarp

Leva vidaregrupp

För dig som har förlorat en nära anhörig.

fåglar som sitter på en eltråd.

Våra förtroendevalda & organisation

Hur och vem som styr i Anderslövs församling