Hos oss kan du hitta en kör att sjunga i oavsett om du är van körsångare eller inte! Läs mer om våra olika körer här!

En grupp kvinnor i färgglada kläder sjunger.

Kyrkokören

Klassiskt eller musikal? Vi sjunger en blandad repertoar!

Gospelkören

Gunga med i härligt gospel!

Glädjespridarna

Vi sjunger för att det är roligt - inga krav!

tre flickor som sträcker händerna över huvudet och skrattar. De är klädda i ljusa färger.

Lussekören F-3

En projektkör som där vi satsar mot Luciafirandet!

Händer som spelar på ett piano.

Musikletarhjälpen!

Vilken psalm är vilken och hur låter den…?!?! Lyssna på de olika psalmerna (och andra låtar) här!