Barn och föräldrar sitter och skunger i en ring
Foto: Magnus Aronson/IKON

Öppet hus/Kyrkis för daglediga med barn

Här träffas barn 0-6 år och vuxna för att leka, prata, dela erfarenheter och fika.

Här finns tid för lek, fika, pyssel, andakt, sång och gemenskap

Öppet hus/Kyrkis är ett jättebra tillfälle för dig som förälder att träffa andra vuxna, utbyta erfarenheter, ge tips och idéer. Det spelar ingen roll var du bor, du besöker Öppet hus/Kyrkis var och när som det passar dig och ditt/dina barn bäst.

Öppet hus/Kyrkis i Johannesgården, Skutskär

(huset bredvid Skutskärs kyrka)
Måndag, onsdag och torsdag 9 - 12
På måndagar har vi en enkel sångstund 9.50

Öppet hus/kyrkis i Älvkarleby församlingshem

Måndag 9-12
Torsdag 9-12
Varje träff avslutas med en sångstund.

Församlingshemmet ligger tvärs över vägen mitt emot Älvkarleby kyrka.  Ingång från sidodörren.

Välkommen att vara med på familjegudstjänst

Några söndagar per termin brukar vi träffas i kyrkan för att fira familjegudstjänst. (Psst! Det är en gudstjänst med barn och för barn, det är helt ok att prata, fråga och gå runt i kyrkan, för att klämma och känna på saker). Det finns lekpåsar i alla kyrkor med saker som barnen kan leka med under gudstjänsten.
Ibland bjuder vi in till lite andra aktiviteter som föräldrapyssel med gemensam måltid, frukostfika, tacokväll, pannkakskväll, terminsavslutningar, luciatåg etc.

En gång i månaden kommer representanter från barnavårdscentralen, mödravården, nätverkshuset och kommunen och finns tillgängliga för dig och dina ev frågor.

Fikat på Öppet hus är till självkostnadspris.

Ingen föranmälan behövs. Du kommer och går som det passar dig!