Foto: Magnus Aronson/IKON

Gemenskap och andakt på äldreboenden

Välkommen till en stunds andakt och gemenskap. Vi sjunger välkända psalmer och sånger, läser ur Bibeln och dricker kaffe

Just nu har vi pausat besöken på äldreboendena pga riskerna för smittspridning men vi hoppas kunna komma igång med besöken så snart det är möjligt.

För dig som bor på äldreboendena Fyrklövern eller Tallmon finns varje månad tillfälle att bryta vardagen, och tillsammans med andra fira en enkel andakt. Församlingens ideella medarbetare ordnar för god samvaro och serverar kaffe.

För dagar och tider se nedan.

På Fyrklövern träffas vi tisdagar 14.30

Se i kalendariet för aktuella datum.

På Tallmon träffas vi onsdagar 14.00

Kontakta Peter Stjerndorff eller Per-Olof Swing (se nedan) för att få de aktuella datumen.

Kaffe och kaka serveras

Varmt välkommen till en stund av gemenskap!

Gudstjänster

Gudstjänsten är en rastplats där vi får möta oss själva, varandra och Gud. Där får vi stanna upp och låta tankar och känslor komma ifatt oss. I bibeltexter, bön, musik sång och rit kan vi tolka och se våra liv i ett sammanhang.

Gemenskap

Hos oss finns fler tillfällen till gemenskap, samtal och fördjupning än många tror. Välkommen till soppa för dig, öppen onsdagskväll, andlig fördjupning, kyrkohistoriska föredrag och mycket annat. Mer än du tror.

Öppen onsdagskväll

Johannesgården i Skutskär. Mycket aktiviteter och gemenskap att välja på. Du är varmt välkommen!